Servis

Če nekaj ponujamo, to potem tudi uresničimo. Radi bi, da ste zadovoljni z našimi storitvami in z veseljem naročate pri nas. Zato ste pri nas vedno v središču pozornosti. Ne samo, da vas spremljamo med nakupovanjem, temveč vam tudi prej in pozneje z veseljem priskočimo na pomoč. Vaše zadovoljstvo je za nas največja nagrada.

Vaši filtri
Tip izdelka
Ustrezno
Število izdelkov: 2
Servisne storitve
Servisne storitve lahko preprosto dokupite pri številnih izdelkih iz naše spletne ponudbe. Delovni dan pogosto prinese težave, ki jih s svojo opremo rešite zgolj stežka ali pa jih sploh ne morete. Stari trezor je treba odpeljati in ga nadomestiti z novim. Prejeli ste novo pisarniško pohištvo, vendar pa montaža ni vključena. Tovorno vozilo je treba raztovoriti, vendar neposreden dostop do skladiščne hale ni mogoč. Ali pa načrtujete izdelavo načrta CAD. V tem primeru je smiselno naročiti servisne storitve, da se vaša proizvodnja ne bi brez potrebe prekinila, ker morajo zaposleni prenehati z delom ali pa je oprema okvarjena. Usposobljene ekipe s profesionalno delovno opremo in pripomočki bodo naloge opravile hitro in strokovno. Tako boste prihranili čas in denar.

Naša pomoč je vaša zmagaS samo enim klikom lahko dokupite profesionalne servisne storitve, da boste hitro in gospodarno opravili z morebitnimi nalogami, ki ne spadajo na vaše področje dejavnosti. Za dela, ki se pojavijo zgolj enkrat, je smiselno najeti ustrezne servisne storitve. Naj kaiserkraft učinkovito opravi z izrednimi nalogami. Ponujene servisne storitve ne vključujejo samo varnega prevoza trezorja, ampak tudi strokovno raztovarjanje tovornega vozila z viličarjem. Tudi vzdrževanje brez zamud in montažne storitve za pisarniško pohištvo vseh vrst ter nakup nadomestnih delov spadajo k servisnim storitvam podjetja kaiserkraft.