080 1037  

Sistemi za predelitev prostora
Sistemi za predelitev prostora iz velikih prostorov ustvarijo zasebna območja, v katerih lahko zaposleni še učinkoviteje delajo. Prilagodljiva predelitev prostora ni prednost samo v industrijskem in gospodarskem okolju. Tudi v uradih, občinah in društvih si je treba pogosto pomagati z začasnimi predelavami ali za krajši čas funkcionalno preoblikovati prostor. Elementi za predelitev so izoblikovani skladno z željami strank, vedno pa temeljijo na premišljenem sistemu. S sistemi iz naše spletne trgovine lahko zato ustvarite ekonomične rešitve z veliko praktično vrednostjo. Prilagodljivi sistemi predelnih sten so zasnovani tako, da so čim bolj spremenljivi, gospodarni in omogočajo kar najboljši izkoristek prostora. Z njimi lahko prostor ne glede na njegovo arhitekturo v hipu prilagodite spremenjenim delovnim procesom in strukturam v podjetju. Možnosti oblikovanja in uporabe pomičnih predelnih elementov iz naše spletne trgovine so praktično neizčrpne. Univerzalen sistem posameznih elementov ponuja večdimenzionalno uporabnost, saj je lahko izdelan iz različnih materialov in prilagojenih inštalacij. Ti sistemi so zato zlasti primerni za konferenčne sobe in kombinirane pisarne, saj jih hitro sestavite in razstavite.

Skladiščni vsebniki – odlična začasna rešitev
Tudi skladiščni vsebniki so odlična rešitev za gradbišča, razširitve skladišč ali druge prostorske razmere. Takšni vsebniki so posebej primerni, da v kratkem času in čisto preprosto omogočijo dodaten prostor za transport ali shranjevanje. Zmanjšajo transportne stroške in trajanje montaže ter so takoj pripravljeni za uporabo. Prednost skladiščnih vsebnikov se pokaže pri uporabi na spremenljivih lokacijah. Zato ni čudno, da jim pravimo tudi ''prostorski čudež'', saj omogočajo neštete načine uporabe v turizmu, športu in na prireditvah, na primer za shranjevanje pripomočkov, dokumentov ali opreme. Takšne vsebnike tudi vse pogosteje uporabljajo kot pisarne. Na gradbiščih, kjer so nujno potrebni prostori za upravo in načrtovanje, iz vsebnikov hitro nastane učinkovit delovni prostor. Vse naše različice so seveda robustno izdelane in vanje lahko v najkrajšem času shranite material, stroje in opremo. Skladiščni vsebniki ponujajo številne prednosti za cenovno ugodno in učinkovito postavitev začasnih prostorov. Če jih razstavite, pa prihranite stroške shranjevanja in transporta.

Prostorski sistemi

Sistemi za ureditev prostora vam nudijo prostor v prostoru. Pa naj gre za majhno pisarno v proizvodni hali, čisto območje v avtomobilski delavnici ali zabojnik za kratkotrajno skladiščenje na prostem. Vse je mogoče, potrebne izdelke pa boste našli tukaj.
Naše kategorije izdelkov
Jekleni gradbeni odri
Pametno izkoriščanje obstoječih površin? Brez težav z našimi skladiščnimi odri: ...
Pisarne v halah
Tako pridobite še več! Več prostora, več miru, večjo produktivnost. S sistemi ...
Skladiščni vsebniki
Imate velike potrebe po skladiščnem prostoru in malo prostora? Torej so lahko ...
Trakaste zavese
Trakaste zavese so idealne za zaščito strojev ali predelitev hal. S trakastimi ...
Zaščitne mreže
Varnostna ograja ali zaščitna mreža je pri delujočih strojih in napravah obvezen ...
Primerjava izdelkov