Nasadni ključi

Ročaji in nasadni ključi so odlična kombinacija za privijanje ali odvijanje. Da bodo imeli vaši zaposleni lažje delo, vam ponujamo veliko izbiro nasadnih ključev, vse od šesterokotnih modelov do TORX®.

V kategoriji Nasadni ključi boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: KS Tools, VIGOR.

Znamka
Tip izdelka
Dolžina
Ustrezno
Število izdelkov: 11

Nasadni ključi – nataknite jih in začnite z delomNezadovoljstvo s statusom quo pogosto pripelje do revolucionarnih izumov. Najboljši primer za to sta ameriški inženir Joseph Johnson in njegov sodelavec William Seidemann. Ker so jima šli na živce številni različni vijačni ključi, ki so potrebni za delo v avtomobilski industriji, sta leta 1920 razvila nasadne ključe, za kar smo jima še danes izredno hvaležni.Enostavno načelo delovanja, odličen učinekVse dobre stvari so tri, tri pa so tudi prednosti nasadnih ključev:  • Odvijejo lahko vijake in matice na težko dostopnih mestih.

  • Natični nastavek je treba samo enkrat natakniti, kar je prijazno do vijaka.

  • V nasprotju z akumulatorskim vijačnikom z ročajem ne boste preveč privili vijaka.


Dejansko obstaja še četrta prednost: kakor pri številnem klasičnem orodju tudi pri nasadnih ključih ni nepotrebnih dodatkov. Vse, kar potrebujete, je ustrezen nasadni ključ in morda še podaljšek. Delovne rokavice pa bodo preprečile, da bi vijaki pustili sledi na rokah.Nasveti za izbiro velikostiVelikost nasadnih ključev v colah pove, za katere ročaje in naloge so nastavki primerni:  • Velikost 1/4'' je primerna predvsem za manjša popravila in težko dostopna mesta.

  • 1/2'' je nasadni ključ za zamenjavo pnevmatik in številna dela na večjih strojih.

  • Potrebujete vmesno velikost? Izberite 3/8''.


Ko določite velikost v colah, se morate odločiti še za ustrezen model. V trgovini kaiserkraft ne dobite samo inbusa, temveč tudi TORX®, peterokraki zvezdast profil, dvanajsterokotnik in še mnogo več. Vsi so na voljo z različnimi merami, posamezno ali v praktičnih kompletih. Bodite pozorni na opis izdelka, kadar želite uporabiti udarni vijačnik, saj v opisu piše, ali je nasadni ključ primeren za zavijanje z roko ali strojem.Oglejte si še našo veliko izbiro drugega ročnega orodja. Od klešč do kotnih ključev. Da bodo orodje in dodatki vedno shranjeni pri roki, ponujamo vozičke za orodje, delavniške pulte in delovne mize. Ne pozabite na vijačne ključe in nastavke ter komplete orodja za vse, ki najraje kupijo vse orodje naenkrat. Imate še kakšna vprašanja? Obrnite se na nas.