Pakirne mize, rezalna stojala

Na pakirno mizo, tri, štiri, zdaj: naložimo karton. Preganemo. Zlepimo. Obrnemo. Vstavimo folijo z zračnimi blazinami. Vstavimo blago. Še enkrat folija. Priložimo dobavnico. Preganemo. Zlepimo. Namestimo etiketo z naslovom. Paket na voziček. Končano. Gremo naprej. Na naših pakirnih mizah opravite vse to z levico.

V kategoriji Pakirne mize, rezalna stojala boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Treston, Kongamek.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 51

Pakirne mize – praktične in zdraveZ dobrim pohištvom lahko iz svojih zaposlenih potegnete najboljše. To odlično ponazarjajo tudi naše pakirne mize, ki so prijazne do živcev in hrbta ter zagotavljajo, da delo poteka hitreje in z manj napakami. Predlagamo, da jih pobližje spoznate.
Zasnova pakirnih mizPakirna miza ali miza za odpremo je v prvi vrsti – miza. Z dodatno opremo, ki jo lahko pritrdite na mizo ali je nanjo že pritrjena, pa postane pakirna miza.
Prednosti  • Zaposleni bodo takoj našli vse, kar potrebujejo za pakiranje in odpremo.

  • Delajo lahko hitreje in učinkoviteje, zlasti pri večjih naročilih, ter z manj napakami.

  • Ročna nastavitev višine zagotavlja ergonomsko delo in preprečuje bolečine v hrbtu.


Pakirne mize podjetja kaiserkraft celo prihranijo prostor, saj lahko na njih na enem mestu urejeno shranite embalažo in druge predmete.
Kako in kje lahko uporabljate pakirne mizePakirne mize so namenjene predvsem pakiranju, zato so še posebej primerne za podjetja, ki se redno ukvarjajo s pakiranjem ali imajo celo lasten oddelek za odpremo. Naše pakirne mize lahko odlično kombinirate med seboj – tako lahko eno mizo mimogrede spremenite v linijo, na kateri lahko dela več zaposlenih. Popolna dopolnitev opreme so praktični pakirni stroji.Trenutno nimate blaga, ki bi ga bilo treba spakirati? V tem primeru lahko pakirne mize uporabite za komisioniranje ali druga opravila, ki zahtevajo veliko dodatne opreme.
Na kaj morate biti pozorni pri pakirnih mizahPri izbiri pakirnih miz morate odgovoriti na dve ključni vprašanji: Koliko prostora potrebujem? Katera dodatna oprema oz. priključni deli so potrebni?Pri nas boste našli pakirne mize različnih dimenzij in kot osnovni element ali s priključnimi deli, na primer odlagalno polico in predalom. Poleg tega lahko z ustrezno dodatno opremo mizo popolnoma prilagodite svojim potrebam in okolju. Pika na i opremi vašega oddelka za odpremo pa bodo ustrezni regalni sistemi.
Katera dodatna oprema je še posebej pomembnaPolice za embalažo, orodje in pisarniški material so ključnega pomena za popoln red. Police za shranjevanje kartonske embalaže lahko uporabite za urejeno shranjevanje različnih vrst kartonske embalaže s pomočjo predelnih lokov. Zadnje stene iz naluknjane pločevine se odlično obnesejo za priročno shranjevanje orodij, kot je odvijalnik lepilnega traku. Za shranjevanje pod mizno ploščo so primerni predali in pomični predalniki.Nikakor pa ne smete pozabiti na nastavitev višine. Navsezadnje sproščen in zdrav hrbet pomembno vpliva na motivacijo zaposlenih.
Pri podjetju kaiserkraft boste našli tudi  • Luči za pakirno mizo

  • Letve z vtičnicami

  • Predelne stene

  • Rezalna stojala za papir in folijo v različnih izvedbah in velikostih

  • Držala za pločevinke in steklenice


Se sprašujete, kako bi lahko v pakirno mizo vgradili elektronske naprave? Ni problema. Posebej za ta namen nudimo držala za računalnik, police za tipkovnice in zglobne roke. Obrnite se na nas!Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Valjčni rezalniki | Ovijalni stroji | Pisemske tehtnice | Žepi za dobavnice | Industrijske palete | Tehtnice MAUL | Lepilni trakovi tesa