Garderobe, stojala za obleke

Z zgornjo polico ali stojalom za dežnike, na steni ali na tleh, s kljukami ali gumbi … govorimo o garderobah in stojalih za obleke. Lahko bi rekli tudi drugače: to je vizitka vašega podjetja, kajti ta prostor je najpogosteje prvi, ki ga obiskovalci, gostje ali stranke opazijo. Še dobro, da imate pri nas veliko izbiro različnih garderob!

V kategoriji Garderobe, stojala za obleke boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: EUROKRAFTpro, MAUL, hofe, EUROKRAFTbasic, Kongamek, Tojo, Wolf.

Znamka
Tip izdelka
Višina [mm]
18
18
2000
2000
-
Najbolj prodajano
Število izdelkov: 83

Garderobe in stojala za obleke – več kot le odlagalna površinaStrokovnjaki so si enotni: večplastno oblačenje je v modi in nošenje več slojev oblačil ni nič novega. Na deževen dan ali pozimi se temu odpove le redko. Kam odložiti jakno, kapo ali dežnik, ko pridemo v toplo in suho pisarno? Garderobe in stojala za obleke podjetja KAISER+KRAFT so odlična rešitev za odlaganje odvečnih kosov oblačil. Tako se vam ni treba ves dan potiti ali odlagati oblačil na tla ali na pisalno mizo.Garderobe in stojala za obleke v različnih izvedbahOkrogla garderobna stojala klasične oblike na vsakem vhodu odražajo eleganco in naredijo na obiskovalce dober vtis. Če želite izstopati, lahko izberete sodobno različico iz lesa ali s čepi za obešanje. Nimate veliko prostora? Ozke stenske garderobe in posamezne stenske kljukice lahko namestite v mrtvi kot za vrati in jih kombinirate z ločenim stojalom za dežnike. Če ne želite, da kape in klobuki romajo na okensko polico, lahko v naši trgovini izberete modele z odlagalno površino.In če potrebujete prostor za veliko kosov oblačil? Za velike prostore, čakalnice in garderobe na prireditvah priporočamo vrstna garderobna stojala. Ta so pri podjetju KAISER+KRAFT na voljo tudi v dvostranski izvedbi, da jih lahko uporabite na obeh straneh. Garderobna stojala na kolesih lahko enostavno uporabite na različnih mestih in jih po potrebi umaknete.Alternativne rešitve za opremo skupnih prostorovČe želite, da vaši zaposleni odvečna oblačila in dragocenosti med delovnim časom shranijo na varno mesto, vam ponujamo garderobne omare in predelke z zaklepanjem. Z različnimi izvedbami in velikostmi so primerni tudi za javne zgradbe, kot so kopališča in knjižnice. Ali imate še kakšno vprašanje v zvezi z našim pisarniškim pohištvom in opremo? Z veseljem vam bomo pomagali izbrati ustrezen garderobni sistem in preostalo pisarniško opremo.