Garderobe, stojala za obleke

Stojala za oblačila so funkcionalna, dekorativna in vsestranska, zato obstaja veliko različnih izvedb. V spletni trgovini podjetja kaiserkraft je na voljo raznolika izbira: od prostostoječih in vrstnih garderobnih stojal za podjetja do modelov s stojali za dežnike za gostinstvo. Oglejte si našo ponudbo in odkrijte prave izdelke za potrebe svojega podjetja.

V kategoriji Garderobe, stojala za obleke boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft pro, MAUL, hofe, eurokraft basic, Kongamek, Wolf.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 81

Garderobna stojala – za skrbno pospravljena oblačilaV pisarnah, podjetjih ali restavracijah je garderoba nepogrešljiv del opreme. Zaposlenim in obiskovalcem omogoča urejeno obešanje jaken in plaščev. Tako na stolih in delovnih mizah ni oblačil, s čimer je v podjetju zagotovljenega več reda. Na spletni strani podjetja kaiserkraft vas čaka raznolika ponudba – od kljukic za pritrditev na steno do garderobnih stojal z več stebri s stojalom za dežnike.Garderobna stojala v različnih izvedbahPosebej elegantna so garderobna stojala v predprostoru s klasično okroglo obliko. Sodoben videz zagotavljajo tudi modeli s čepi za obešanje. Garderobna stojala za stensko montažo ali posamezne stenske kljukice so primerne, kadar je na voljo malo prostora. Lahko jih namestite na primer tudi na steno za vrati. Številna garderobna stojala, zlasti za gostinstvo, imajo tudi odlagalno površino za klobuke in kape.Garderobna stojala za podjetja ali prireditve pa ponujajo prostor za več kosov oblačil hkrati. Za večje dogodke so še posebej primerna vrstna garderobna stojala. V naši ponudbi boste našli tudi modele z dvostransko izvedbo, ki jih lahko uporabljate z obeh strani. Garderobna stojala na kolesih so še posebej praktična, če želite stojala uporabljati le po potrebi.Dodatki za garderobna stojala v skupnih prostorihPrimeren dodatek za skupne prostore so poleg garderobnih stojal in podobnih izdelkov tudi garderobne omare in predelki z zaklepanjem. V njih so varno shranjena oblačila in dragocenosti vaših zaposlenih. Imate vprašanja o naši ponudbi izdelkov? Naša prijazna ekipa svetovalcev vam bo z veseljem pomagala pri izbiri garderobnih sistemov in druge opreme za vaše podjetje.
Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Predalniki | Vrtljive ročice | Vodila za kable | Zaščitne podloge | Vozički za pladnje | Garderobne omare | Pisarniške naprave IDEAL