Mini dvigala

Kompaktna, močna in prijazna do hrbta: mini dvigala so močni pripomočki. Z njimi lahko hitro in učinkovito dvigujete, spuščate in prevažate blago. Ponudba v spletni trgovini kaiserkraft je vsestranska: od dvižnih vozičkov s ploščadmi ali trni do dvigalk za material z ročicami in električnih mini dvigal. Odkrijte praktične pomočnike za svoje podjetje!

V kategoriji Mini dvigala boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft pro, eurokraft basic.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 31

Mini dvigala – do hrbta prijazne dvižne napraveZ mini dvigali bo poskrbljeno za zdravje vašega hrbta, saj omogočajo lažje dvigovanje in spuščanje težkih bremen, ne da bi pri tem preobremenjevali hrbtenico. Pri nekaterih modelih lahko blago celo enostavno premikate od točke A do točke B – za lažje pretovarjanje. Mobilna mini dvigala iz serije kaiserkraft imajo tudi kolesa, zato se lahko enostavno premestijo na mesto uporabe. Poleg tega dvigalke za material pomagajo pri učinkovitosti dela, kar povečuje tudi motivacijo zaposlenih.Vsestransko uporabni: mini dvigala in dvižni vozičkiMini dvigala so močna, okretna in stabilna, saj so izdelana iz robustnega jekla ali aluminija. Ne glede na to, ali gre za industrijski obrat ali trgovino, z njimi lahko prevažate do 400 kg tovora. Tehnična oprema se razlikuje glede na vaše zahteve in želeno nosilnost. V naši ponudbi boste našli ustrezne modele, od zložljivih dvižnih vozičkov z delovanjem na ročico do električnih mini dvigal iz nerjavnega jekla za uporabo v živilski ali farmacevtski industriji.Ergonomska mini dvigala so stabilna, enostavna za uporabo in potrebujejo malo prostora za manevriranje. Zaradi nizkega težišča so dvigala primerna tudi za težke tovore. Poleg tega imajo številni modeli znižano podvozje, tako da z njimi lahko zapeljete tudi pod palete. Vrtljiva kolesa, ki ne puščajo sledi, dopolnjujejo premišljeno zasnovo dvižnih vozičkov in drugih dvižnih naprav. Serijsko odstranljive ploščadi in vilice, ki jih namestite po želji, razširijo spekter obremenitev.Od majhnih dvigal do električnih mini dvigal – v naši spletni trgovini vas čaka raznolika ponudba dvižnih naprav in dvigal za vse potrebe. Če mini dvigalo ne ustreza vašim zahtevam, se višina dviga lahko podaljša tudi individualno. Obrnite se na nas in z veseljem vam bomo pomagali. Če želite svetovanje, vam naša prijazna ekipa svetovalcev lahko tudi priskoči na pomoč.
Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Ročni vozički | Ročni dvižni vozički | Vrtljivi žerjavi | Natančne tehtnice | Ročni viličarji Toyota | Dvigala za stroje EUROKRAFTbasic