Delovne mize

Odločite se že enkrat in udarite po mizi! Z nakupom ustrezne delovne mize lahko svojo delavnico inteligentno opremite in uredite. Mize poleg tega nudijo robustno podlago za najrazličnejša dela. So osnovni elementi, ki ne smejo manjkati v nobeni delavnici.

V kategoriji Delovne mize boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft pro, ANKE, RAU, LISTA, eurokraft basic, bedrunka hirth, Treston.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 414

Delovne mize – robustne, praktične, vsestranskeZa nekoga je to pisalna, za drugega pa delovna miza: središče njegovega vsakdanjega delovnega življenja in s tem predmet, pri katerem se ne da sklepati kompromisov. In jih niti ni treba. Pri podjetju kaiserkraft so namreč na voljo delovne mize za različne potrebe – od majhnih do velikih in od minimalističnih do popolnoma opremljenih.Skupni imenovalec vseh dobrih delovnih miz …… je osnovno ogrodje. Sestavljajo ga robustna mizna plošča in štiri noge. Za nekatere vrste dela je takšna osnovna različica povsem dovolj – če na primer delovno mizo uporabljate kot pakirno mizo ali za dela, ki zahtevajo malo dodatne opreme. Zložljive mize sicer niso tako vzdržljive, a jih lahko po delu postavite v kot.Kaj vam je še na voljoKljučna beseda je: prostor za shranjevanje. Za dejavnosti, ki se izvajajo za delovnimi mizami, so namreč pogosto potrebni orodje in majhni in rezervni deli. Da bodo imeli vaši zaposleni vse potrebno na dosegu roke, so številne delovne mize opremljene s policami, predali in omarami. Nanizate lahko od 1 do 12 predalov, pri skupinskih delovnih mizah pa tudi do 30 predalov. V zadnjih letih je vse pomembnejša še ena ključna beseda: ergonomija. Zato in ker je zdrav hrbet osrednjega pomena za delovno življenje, vam ne ponujamo le nastavljivih pisalnih miz, temveč tudi nastavljive delovne mize. To je še posebej pomembno, kadar za eno delovno mizo dela več ljudi različnih velikosti. Želite, da so vaši zaposleni pri delu mobilni? Potem imate dober razlog za nakup delovne mize na kolesih.Dodatni nasveti za izborPaziti morate tudi na material, zlasti pri mizni plošči. Priljubljena je masivna bukovina, kar ni nič presenetljivega, saj so takšne plošče robustne, enostavne za čiščenje in primerne za dolgotrajno uporabo. Če je delovna miza pogosto v stiku s tekočinami, priporočamo univerzalno oblogo ali oblogo iz jeklene pločevine. Za higienske prostore, kot so hladilnice, imamo mize, ki so v celoti izdelane iz nerjavnega jekla. Prilagodljivi ste lahko tudi glede velikosti: pravo velikost imamo za eno, dve ali šest oseb.Dodatna oprema za delovne mizeČe vam je pomembno urejeno delovno mesto, si morate vsekakor ogledati našo dodatno opremo za predale. Pregled boste dobili s praktičnimi delilniki in predalčniki za majhne dele ter sistemi plošč z luknjami in odprtimi skladiščnimi posodami. Zlasti pri zahtevnih opravilih pa je neprecenljiva prava osvetlitev delovnega mesta. Potrebujete dodaten prostor za shranjevanje? Odkrijte našo bogato ponudbo omar. Imate še kakšno vprašanje? Z veseljem vam bomo odgovorili osebno.Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Paketne tehtnice | Stropni ventilatorji | Dvokrake lestve | Talne rešetke | Škatle za orodje | Vozički za prevoz vreč | Orodje VIGOR