Ploske vrečke

Varno zapakirano: majhne dele, kot so vijaki, lahko hitro shranite v vrečke iz folije s pritisnim zapiralom. Ploska folija ščiti pomembne dokumente pred prahom in vlago. Če pa želite poslati ali shraniti krhke predmete, jih bodo vrečke z mehurčki zaščitile pred udarci. Na spletni strani kaiserkraft vas čaka vsestranska ponudba ploskih vrečk, vse od embalažnih materialov z oblogo do folijskih vrečk za vložke in druge drobnarije.

Vaši filtri
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 1

Vrečke iz folije: praktični pripomočki za pošiljanje in skladiščenjeVrečke iz folije so praktični pripomočki za dostavo paketov. Vanje lahko pregledno shranite majhne dele. V pomoč so tudi pri skladiščenju, saj boste z uporabo vrečk s pritisnim zapiralom in poljem za napise imeli dober pregled nad stvarmi v skladišču ali med komisioniranjem. Vrečke z mehurčki pa zaščitijo krhke predmete med prevozom. Ne glede na to, kaj želite poslati ali shraniti, bo vaše blago v vrečkah iz PE ali različicah iz polipropilena dobro zaščiteno pred prahom in vodo.Na kaj morate biti pozorni pri izbiri vrečk iz folije?Pri izbiri vrečk iz folije so odločilni dejavniki prostornina vsebine, ki jo je treba zapakirati, namen pakiranja in občutljivost blaga. Ploske vrečke so še posebej vsestranske. Uporabljajo se na primer za majhne vijake pri dostavi pohištva ali za dostavne papirje. Imajo gladko odprtino in jih je mogoče zapreti s sponkami ali z varilno napravo za folije.Občutljive komponente, kot so plošče z vezjem, je treba ustrezno obložiti, za kar se odlično obnesejo vrečke z mehurčki. Pomembno je, da je folija antistatična in trdno obdaja element. Vrečka z mehurčki ne sme biti prevelika, tako da se vsebina ne more preveč premikati. S tem preprečite, da bi sestavni del drsel v njej in se morda poškodoval. Če je zapakiran v vrečko s samolepilnim zapiralom, je poleg tega tudi zaščiten pred prahom.Če pa želite določene majhne dele za montažo v ustrezni količini in kombinaciji shraniti v odprtih skladiščnih posodah v skladišču, uporabite praktične vrečke s pritisnim zapiralom. Zapiralo preprečuje, da bi majhni deli padli iz vrečke. Dodatna prednost teh folijskih vrečk je, da jih lahko večkrat uporabite, saj jih enostavno odprete in ponovno zaprete.Kaj debelina folije pove o vrečki?Debelino folije izberete glede na težo in lastnosti vsebine. Debelina v mikrometrih določa, kako težka je lahko vsebina, ne da bi se folija pretrgala. Če želite folijske vrečke uporabiti za transport koničastih predmetov, kot so vijaki, morate izbrati model z debelino 100 µm ali več. Ti modeli so dovolj robustni tudi za posode, ki tehtajo do deset kilogramov. Za lažjo in topo vsebino pa zadostujejo folijske vrečke debeline 25 µm ali več.V našem vodiču za pravilno pakiranje smo pripravili šest nasvetov. Tam boste našli tudi informacije o tehtnicah in drugih nepogrešljivih izdelkih v logistiki pošiljanja.
Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Zasučni zaboji za nalaganje | Zaščite za vogale | Polnilni material | Spenjalniki | Krčljive folije | Ovijalni stroji | Kompleti za ovijanje EUROKRAFTpro | Pakirne mize TRESTON