Ročni stroji za pometanje, stroji za pometanje

Ročni stroji za pometanje se ponašajo z gladko delujočim in temeljitim delovanjem ter so učinkovita alternativa metlam. Od okretnih strojev za pometanje za notranjo uporabo do zmogljivih modelov z motorji za zunanjo uporabo: z ročnimi stroji za pometanje podjetja kaiserkraft lahko v hipu očistite tudi večje površine.

V kategoriji Ročni stroji za pometanje, stroji za pometanje boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Kärcher, haaga, eurokraft basic.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 17

Ročni stroji za pometanje: praktični čistilni pripomočkiRočni stroji za pometanje so učinkoviti čistilni pripomočki, ki zanesljivo odstranijo tako drobno kot večjo umazanijo. V primerjavi z metlo ima baterijski ali motorni stroj za pometanje širši nabor funkcij. Kot tak je prava prednost pri industrijskem čiščenju, saj morate stroj le voditi po urejenih poteh po tleh hale ali zunanjih površinah, tako da lahko hitro in učinkovito očistite tudi večje površine.Posebna postavitev vrtljivih krtač zanesljivo prenese umazanijo v zbiralno posodo, ki ima odvisno od modela prostornino do 50 litrov. Nekateri stroji za pometanje so dodatno opremljeni s sesalno napravo, za še bolj temeljito čiščenje. Posebnosti vrtenja krtač pojasnjujemo v vodniku o različnih načinih pometanja in dvojnih valjih.Prednosti strojev za pometanjeZ ročnim strojem za pometanje lahko zanesljivo in učinkovito očistite velike površine. Različne vrste površin niso težava, saj so številni modeli primerni za uporabo v prostorih in na prostem. Zaradi vrtenja krtač stroj za pometanje pobere tudi umazanijo, ki je običajna ročna oprema ne more. To vključuje naslednje:  • Suho in mokro listje ter zeleni odpadki na prostem

  • Embalaža pijače, papir ali podobni večji kosi poleg koša za smeti

  • Droben prah, ki se ne dvigne od tal


Ročni stroji za pometanje iz naše spletne trgovine delujejo neslišno in so zelo okretni. Pri napravah, opremljenih s sesalno enoto, je ta bistveno širša kot pri klasičnem talnem sesalniku, tako da je možno zanesljivo pobrati tudi večje predmete. Stroj za pometanje je tako vsestransko uporaben na celotnem območju podjetja.Za katera tla so primerni različni stroji za pometanje?Večina ročnih strojev za pometanje iz naše ponudbe je zasnovana za trda tla v prostorih in na prostem. Podrobne informacije o tem najdete v ustreznem podatkovnem listu. Na voljo so stroji za pometanje z ročnim ali motornim pogonom, pa tudi posebni modeli za hitro vmesno čiščenje:  • Baterijske metle: motorizirana nadgradnja gospodinjske klasike. Kompaktna naprava učinkovito očisti majhne notranje prostore in tekstilne talne obloge.

  • Klasični ročni stroji za pometanje: ročne različice so učinkovite za pregledne površine in manjšo količino umazanije.

  • Pometalno-sesalni stroji: odlikujejo se po izjemno temeljitem čiščenju. Še posebej primerni so za velike površine in okolja, kjer je na tleh veliko prahu – npr. v hlevu ali žagalnici.


Kaj je pomembno pri izbiri stroja za pometanje?Pri izbiri stroja za pometanje je pomembno vedeti, kje se bo uporabljal. Kompaktni ročni stroji za pometanje so vedno pripravljeni za uporabo ter so posebej okretni in primerni za čiščenje ozkih prehodov, na primer v skladiščih. Na velikih površinah pa so nepogrešljive motorne različice, saj čistijo hitro in učinkovito. Poleg izbire med ročnim ali motornim strojem za pometanje so pomembni tudi naslednji dejavniki:  1. Širina pometanja je odvisna od števila, razporeditve in strukture krtač. Večja kot je širina pometanja, hitreje očistite velike površine.

  2. Za učinkovito čiščenje je odločilna hitrost dela in hoje z optimalno učinkovitostjo čiščenja.

  3. Za določitev učinkovitosti stroja za pometanje si oglejte tudi navedeno izračunano zmogljivost pometanja na uro. Ta je odvisna od tega, ali ima stroj motorni pogon ali ne, ter od širine pometanja in števila krtač.


Še vedno niste prepričani, kateri ročni stroj za pometanje bo izpolnil zahteve za čiščenje v vašem podjetju? Pri izbiri vam bo z veseljem pomagala naša prijazna ekipa svetovalcev. Pomagamo pa vam lahko tudi pri iskanju drugih izdelkov za čiščenje in sanitarije. Stopite v stik z nami!
Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Čistilni stroji | Vedra za odpadke s pedalom | Omare za čistilna sredstva | Čiščenje tal | Sesalniki za tla | Pripomočki za čiščenje starmix | Ročni stroji za pometanje EUROKRAFTbasic