Vozički za zbiralnike odpadkov

Zbirate odpadke v velikih pisarnah ali na obsežnih zunanjih površinah? Brez naših vozičkov za zbiranje odpadkov, zbiralnikov smeti na kolesih in čistilnih vozičkov je to skorajda nepredstavljivo. Hitrejši, bolj prilagodljivi, bolj ergonomski, udobnejši … praktični zbiralniki za smeti nudijo številne prednosti pri zbiranju in odstranjevanju odpadkov in smeti. Prepričajte se sami!

V kategoriji Vozički za zbiralnike odpadkov boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: FLORA.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Bruto cena
147
147
1660
1660
-
Ustrezno
Število izdelkov: 20

Voziček za zbiranje odpadkov za pisarne in zunanje površineMorda sanjate tudi o dobri vili, ki bo izpolnila vsako vašo željo – tako da bo mimogrede poskrbela za čistočo vaših zunanjih površin.Pri kaiserkraft dobre vile sicer ne boste našli, boste pa našli sodobne vozičke za zbiranje odpadkov v različnih izvedbah. Ti so tako priročni, da bo čiščenje teklo kar samo od sebe.
Odstranitev odpadkov hitra in prijazna do vašega hrbtaKdor želi med zbiranjem odpadkov dati res vse od sebe, si nadene rokavice in čez rame vrže vrečo za smeti. Vendar pa ste lahko v pogonu tudi na prijetnejši način. Z vozički za zbiranje odpadkov kaiserkraft bodo pisarne in zunanje površine hitro čiste, vam pa bo ostalo več prostega časa za družino in sprostitev po delovniku. Takšno delo bo prijazno tudi do vašega hrbta. Za to bodo poskrbeli nizka teža vozička in kolesa in kolesca za lahko premikanje.Z enimi ali več prijemalnimi kleščami boste med čiščenjem še lažje ohranjali pravilno držo. Torej ni več razloga, da bi morali zaradi smeti iti na kolena.
Od vozičkov do terenskih transportnih sredstevV naši trgovini boste našli vozičke za zbiranje odpadkov, namenjene tistim, ki jih nameravate šele začeti uporabljati, pa tudi takšne, ki so namenjeni zahtevnim uporabnikom, in različice za vse vrste terena. Odločite se za zbiralnik smeti na kolesih s pritrdilnim obročem za vrečo za smeti ali čistilni voziček z več posodami za ločevanje odpadkov na licu mesta. Trpežne zračnice bodo izravnale talne neravnine in so popolne za zbiranje odpadkov na prostem.Kolesa, odporna proti predrtju, predelki za shranjevanje orodja, držala za prijemala – s pravo opremo bo vaš voziček za zbiranje odpadkov izpolnil skorajda vsako željo.