Stojala za kolesa

Zaposlenim in obiskovalcem ponudite dober razlog za kolesarjenje. S stojali in garažami za kolesa lahko ponudite varen prostor za shranjevanje koles. Kot talna, prislonska ali stenska stojala: na spletni strani kaiserkraft najdete stojala za kolesa s certifikatom ADFC za posamično uporabo ali povezovanje v vrsto ter garaže za kolesa s streho. Rešitev, ki je prijazna do koles in varčuje s prostorom.

V kategoriji Stojala za kolesa boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: PROCITY, Schake, eurokraft pro, eurokraft basic, VAR.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 90

Stojala za kolesa – varno parkiranje kolesVarnost parkirišča za kolesa je pomembno merilo za številne zaposlene, da se na delo pripeljejo s kolesom. S stojali za kolesa zagotovite, da lahko zaposleni, stranke, gostje in poslovni partnerji varno parkirajo svoja kolesa na prostem. Prednost pokritih garaž za kolesa je, da so zaščitena pred vremenskimi vplivi. S stojali za kolesa ta niso kar tako prislonjena ob zidove ali ograje v okolici podjetja, temveč so lepo parkirana v stojalih za kolesa, garažah za kolesa in podobno.Če potrebujete veliko število parkirnih mest, lahko kadar koli namestite dodatna stojala za kolesa in jih povežete v vrsto. Modularna stojala za kolesa z zelo širokimi stojali, ki ščitijo platišča, so še posebej priročna. Nemško kolesarsko združenje ADFC jih je preskusilo in nagradilo za njihovo visoko kakovost. Vsa stojala in garaže za kolesa s certifikatom ADFC so stabilna, prijazna do koles, varčna s prostorom, elegantno zasnovana in se lahko povezujejo z več elementi.Imate vprašanja o zahtevah ali možnostih za namestitev? Z veseljem vam bomo pomagali pri načrtovanju in namestitvi stojal za kolesa – le obrnite se na nas.Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Škatle za orodje | Valjčni rezalniki | Držala za orodje | Stojala za kolesa EUROKRAFTpro | Zbiralniki odpadkov in pepelniki EUROKRAFTpro