Hitro popravilo

Rezervni deli in popravila

Hitra storitev za stranke kaiserkraft

Zaupate svoji transportni ali dvižni opremi - na slepo, stoodstotno in kadar koli? Potem nas pokličite. Hitro popravimo in samo tisto, kar je res pokvarjeno. Uporabljamo samo originalne nadomestne dele. Na to lahko računate. Kot tudi o hitri dobavi in kratkih rokih servisa.

Nabava rezervnih delov

Rezervni deli in popravila 710

Tako, da ostane original

Zakaj bi se morali odločiti za manj kot trdno, zanesljivo kakovost pri izbiri nadomestnih delov? Navsezadnje se želite zanašati na svojo prevozno ali dvižno opremo - stoodstotno in v vsakem trenutku. Ali ne?

In tukaj vam lahko pomagamo, če želite: Za naše izdelke poskrbimo tudi po nakupu. In zato vam obljubljamo, da so bili originalni nadomestni deli izdelani po najnovejših predpisih in vam tako nudijo visoko kakovost, natančnost prileganja in dolgoročno varnost v celotni življenjski dobi. Poleg tega, zahvaljujoč naši odlično usklajeni ekipi skladišča in logistike, boste nemudoma prejeli ustrezne nadomestne dele. Vključno s kratkimi časi ugraditve.

Na rezervne dele

In če redno vzdržujete svoje stroje in pripomočke, ne samo, da ustvarite najboljšo osnovo za njihovo nemoteno delovanje, temveč tudi njihovo življensko dobo.

Z eno besedo: popravila? Za njih bomo poskrbeli!

Popravila

Počen ni samo pokvarjen

Naši serviserji bodo pri vas v zelo kratkem času. Ker kljub dobro znani visoki kakovosti naših izdelkov, žal ne moremo vedno izključiti pomanjkljivosti in jih še manj napovedati.
Vendar vam lahko obljubimo, da bomo popravili le tisto, kar je resnično pokvarjeno. Če popravila res ne bo več vredno, vam bomo z veseljem ponudili ustrezen izdelek iz naše široke kaiserkraft ponudbe.

Vedno pregledno: od nas prej prejmete pregledno oceno stroškov za okvaro in nato opis izvedenega popravila.

Torej ne samo, da imate svojo opremo ves čas pod nadzorom, temveč tudi svoje stroške. O izpadih nam sploh ni treba govoriti, saj zaradi hitrih dogovorov in še hitrejših reakcijskih časov skoraj ni izpadov.

Rezervni deli in popravila 704

Stopite v stik z nami

Več informacij o naši službi za stranke najdete tudi na naši strani za stranke.

Brezplačni telefon: