Laboratorijske omare, omare za čiste prostore

Ker z običajnimi omarami v laboratorijih ne pridete nikamor, vam nudimo izbor posebnih omar za laboratorije. Naj bodo to omare za kemikalije ali prilagodljive spodnje omarice za stoječa delovna mesta: z našimi omarami za laboratorije ne morete nikoli zgrešiti.

V kategoriji Laboratorijske omare, omare za čiste prostore boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: EUROKRAFTbasic.

Znamka
Tip izdelka
Višina [mm]
600
600
2160
2160
-
Ustrezno
Število izdelkov: 48

Laboratorijske omare za red in varnostLaboratorijsko delo je precizno delo. Kam torej z vsemi drobnarijami, ki jih pri tem potrebujete? Najboljše, da v naše laboratorijske omare. Tam lahko shranite tudi sestavine, ki jih potrebujete pri delu in zahtevajo posebne varnostne ukrepe.Katere zahteve morajo izpolnjevati laboratorijske omare?Potrebne lastnosti omare so odvisne predvsem od tega, kaj boste v njih shranjevali. Če gre za strupene kemikalije ali druge nevarne snovi, potrebujete omaro za nevarne snovi oz. varnostno omaro. To predpisuje zakonodaja.Tudi naše laboratorijske omare za nenevarne pripomočke so robustnejše od drugih omar. Ne nazadnje se lahko v laboratoriju hitro razlijejo tekočine, s katerimi se pisarniško pohištvo ne bo nikoli srečalo.Na kaj morate paziti pri omarah za nevarne snovi?Pri podjetju KAISER+KRAFT dobite omare za nevarne snovi v različnih izvedbah. Ključnega pomena za zaščito ljudi in okolja je, da se lastnosti omare in nevarne snovi ujemajo. To lahko povsem preprosto preverite s pomočjo simbolov za nevarne snovi v naših opisih izdelkov.Glede na namen uporabe in model so naše varnostne omare opremljene s priključki za odzračevanje, vijaki za izravnavanje talnih neravnin in prestreznimi kadicami. Priprava za zaklepanje je obvezna za omare za nevarne snovi in preprečuje, da bi občutljive snovi zašle v napačne roke. Varnostne kombinirane omare vam omogočajo shranjevanje baz in kislin v enem kosu pohištva.Imate še kakšno vprašanje? Odgovore najdete v naših nasvetih za skladiščenje vodi škodljivih in vnetljivih tekočin ali pri nas osebno.Katere vrste laboratorijskih omar še obstajajo?Regali, pomične spodnje omarice, viseče omarice – pri podjetju KAISER+KRAFT poleg omar za nevarne snovi najdete bogato ponudbo laboratorijskih omar za dokumente, naprave in druge pripomočke. Ker so izdelane iz plošč z oblogo iz melaminske smole, so trpežne, vendar kljub temu privlačne in jih je možno dobro kombinirati. Na voljo pa so vam tudi laboratorijska korita s fiksno privarjenim pomivalnim koritom.Katere lastnosti so pomembne pri vsaki omari?Dobre laboratorijske omare niso samo varne in robustne. Predvsem zaradi po višini nastavljivih polic, s katerimi lahko po želji prilagodite svojo omaro, so tudi praktične, ne glede na to, ali gre za omaro za nevarne snovi ali univerzalno omaro. Izvlečni elementi vam omogočajo, da iz omare hitro vzamete točno to, kar potrebujete. Zaradi kolesc pa so spodnje omarice premične.Da pa ne bo brezhibno potekalo samo shranjevanje v vašem laboratoriju, pri nas v trgovini najdete številne dodatne izdelke za opremljanje laboratorijev – od sestavljivih regalov do laboratorijskih miz.