Zaščitne slušalke

Oprostite, nisem dobro slišal? Če začnete pravočasno nositi zaščito sluha, vam kasneje ne bo treba prositi sogovornika, naj ponovi svoje besede, pa tudi več boste imeli od življenja. Ustrezno zaščito sluha najdete v trgovini kaiserkraft.

V kategoriji Zaščitne slušalke boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Uvex, MOLDEX, 3M.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 23

Zaščita sluha: varnost tudi v hrupuVsak sedmi odrasli v Nemčiji je naglušen, kar bi bilo pri številnih mogoče preprečiti. Na primer z našimi glušniki in zaščitnimi čepki za ušesa. Ti zanesljivo udušijo hrup in zaščitijo ušesa pred škodljivimi frekvencami.Ušesa potrebujejo boljšo zaščito kot druga čutilaKako občutljiva so naša ušesa, ugotovimo pogosto šele, ko nam v njih piska in šumi. Tedaj je mogoče že prepozno. Že nizka obremenitev s hrupom, ki traja dlje časa, lahko nepopravljivo poškoduje sluh. Gre za hrup, kakršen je običajen v proizvodnih halah, pri gradnji ali montaži.Ušes na srečo ni težko zaščititi. Vse, kar potrebujete, je ustrezna zaščita sluha.V trgovini kaiserkraft boste dobili to zaščito v različnih izvedbah:


  • Zaščitni čepki za ušesa

  • Glušniki

  • Zaščitni čepki za ušesa z lokom

Skupno vsem oblikam zaščite za sluh je to, da zniža nivo zvoka. Tako imenovana vrednost SNR pove, kolikšna je povprečna vrednost dušenja hrupa.Pomembno je upoštevati, da nošenje zaščite za sluh na delovnem mestu ni poljubna izbira. Pri izpostavljenosti hrupu v vrednosti od 80 decibelov dalje morajo delodajalci dati na razpolago zaščito sluha, od 85 decibelov dalje pa jo morajo zaposleni obvezno nositi.Čepki ali glušniki – razlike pri zaščiti sluhaZaščitni čepki za ušesa iz poliuretana so majhni, prijetni za nošenje in enostavni za kombiniranje z drugo varovalno opremo, na primer zaščitnimi očali. Podajalnik zaščitnih čepkov omogoča zaposlenim, da si lahko kadar koli sami vzamejo zaščito za sluh.Glušniki so idealni takrat, kadar hrup na delovnem mestu ni stalen, ampak prisoten samo za krajši čas. Slušalke lažje namestimo in snamemo, kot pa vstavljamo čepke v sluhovod. Podobno je z zaščitnimi čepki za ušesa z lokom.Če imate še kakšna vprašanja, se obrnite na nas. Naša služba za pomoč strankam vam je kadar koli na razpolago. Oglejte si tudi druge izdelke za zaščito pri delu, kot so zaščitna očala, zaščitne čelade in maske.