FINO

Čudežni prostor za shranjevanje FINO
Serija pisarniškega pohištva Fino izstopa kot čudežni prostora za shranjevanje za posebej dobro organizirane pisarne. Jasno strukturirane delovne postopke je mogoče uspešno uresničiti s praktičnimi omarami.

Vaši filtri
Tip izdelka
Trajnostnost
Višina [mm]
590
590
2004
2004
-
Ustrezno
Število izdelkov: 26
Fino – pisalna miza z nastavitvijo višine in izjemno prostoren sklop omar
Model Fino navduši predvsem s sklopom omar, ki poskrbi za popolno urejeno pisarno. Pisarniške omare Fino so na voljo kot tri različice regala, tri velikosti omare za dokumentacijo z vključenim obešalnim drogom za obleke ter kot omare z roloji. Red mora biti, zato je vse omare Fino mogoče zakleniti s cilindrično ključavnico. Za sklop omar pa lahko dodatno naročite montažni servis, ki dostavi sklop omar, ga sestavi in odstrani embalažo. Za dodatni prostor za shranjevanje poskrbijo nizke omarice in omare z drsnimi vrati. K omaram Fino spada seveda tudi pisalna miza z nastavitvijo višine. Mizo lahko nastavite na višino od 680 do 760 mm. Ker višino mize prilagodite svoji telesni višini, poskrbite za optimalno držo med sedenjem. Kable pa lahko speljete navpično za snemljivimi okrasnimi letvami, vodoravno pa po preklopnem kabelskem profilu, tako da je pisarna vedno videti urejena. Ta serija pisarniškega pohištva poleg pisalne mize ponuja tudi pomični predalnik v dveh različicah, po želji z vodilom za shranjevanje obešalnih map ali brez. Pomični predalnik Fino ima blokado izvleka, dobavljen pa je skupaj z ročaji in kolesi. S serijo Fino lahko seveda elegantno opremite tudi zelo velike pisarne ter jih izpopolnite z vsemi možnimi modeli omar in miz. Zato ta serija pohištva spada v skupino SELECT, ki omogoča večjo izbiro. Fino poskrbi za veliko prostora za shranjevanje.

Pisarniško pohištvo Fino iz trajnostnega gospodarjenja z gozdovi
Pisarniško pohištvo Fino ima certifikat FSC, saj je izdelano iz materiala, ki izvira iz trajnostnega gospodarjenja z gozdovi. FSC-pohištvo je zelo kakovostno in prijazno do okolja. S pisarniškim pohištvom Fino pokažete, da se zavedate svoje odgovornosti tako do zaposlenih kot tudi do narave, s tem pa poskrbite za dobro ime podjetja. Pohištvo Fino vedno naredi dober vtis, saj po eni strani dokazuje trajnostno ravnanje v podjetju, po drugi pa se ponaša z izpopolnjeno obliko. Če v pisarni sprejemate poslovne partnerje in stranke, boste naredili odličen vtis z elegantnim dizajnom in urejenostjo.