HANNA

Hanna: dobro je lahko tako preprosto!
Bolj prilagodljivo ne gre: z visokokakovostnim sistemskim pohištvom naše serije pohištva Hanna boste svojo pisarno opremili točno tako, kot želite.

Vaši filtri
Tip izdelka
Trajnostnost
Višina [mm]
540
540
1133
1133
-
Ustrezno
Število izdelkov: 17
Imate radi enostavnost: izberite serijo Hanna!
Če vam je bistvo najpomembnejše, bo serija pisarniškega pohištva Hanna prava za vas. Nemški arhitekt Heinrich Tessenow je nekoč dejal: „Preproste stvari niso vedno najboljše. Najboljše pa so vedno preproste.'' Serija Hanna ima jasen, plemenit in umirjen videz, zato predstavlja odlično pisarniško pohištvo za minimaliste in estete. Preprost videz pa naj vas ne prevara – Hanna ima do podrobnosti premišljene funkcije in številne različne izvedbe, zato ponuja veliko več … S svojimi odlikami pa se ne hvali, ampak je zato še toliko bolj dragocena!

Hanna – preprosto dobro.
Serija Hanna se lahko res pohvali s svojo prilagodljivostjo: vse pisalne mize lahko s priključnimi mizami in povezovalnimi elementi spremenite v kompleksna delovna mesta. Jekleni povezovalni sistem omogoča zelo trdne povezave med miznimi elementi, s katerimi lahko oblikujete skupinska delovna mesta ali kotiček za sestanke. Vseeno pa so kombinacije tako prilagodljive, da jih po potrebi sestavite ali razstavite v nekaj minutah. Hanna se ponaša tudi s svojo inteligenco: krilna vrata omar imajo na primer velik kot odpiranja 110 stopinj, da imate vedno dober dostop do predmetov v omari. Serija je tudi okolju prijazna, saj ima oznako Modri angel, s katero so označeni izdelki, ki so posebej prijazni do zdravja in ne povzročajo veliko emisij. Hanna je res odlična izbira!