Kotni brusilniki, obdelava kovin

Kotni brusilniki so nepogrešljiv del industrije in se uporabljajo za brušenje kovin, ploščic in zidakov. Od modelov z dodatnim ročajem do brusilnikov za kovino in ravnih brusilnikov – pobrskajte po ponudbi podjetja kaiserkraft in poiščite kotne brusilnike za svoje podjetje.

V kategoriji Kotni brusilniki, obdelava kovin boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Bosch, KS Tools.

Kotni brusilniki: za rezanje in brušenjeKotni brusilniki so nepogrešljivi na gradbiščih in v industriji, saj olajšajo rezanje kovine, ploščic in zidov. S tem električnim orodjem lahko brusite tudi kovino in kamen, zato so kotni brusilniki vsestransko uporabni.Vrste kotnih brusilnikovV grobem razlikujemo med enoročnimi in dvoročnimi modeli, čeprav imajo sodobni kotni brusilniki pogosto dodaten ročaj. To pomeni, da lahko enoročne modele hitro spremenite v dvoročne, kar je še posebej praktično, če želite rezati in brusiti. Enoročni kotni brusilniki so primerni za rezanje kovine, betona itd. Če pritrdite dodatni ročaj, lahko isti model uporabljate kot dvoročni brusilnik za kovino in na primer zgladite zvare.Poleg načina držanja se kotni brusilniki razlikujejo tudi po moči motorja. V naši ponudbi boste našli modele z različnimi razredi moči. Višji kot je razred, debelejše materiale lahko obdelujete. Na voljo imamo tudi ravne brusilnike za obdelavo kovin. Z njimi lahko hitro in natančno rezkate, brusite in strgate kovino. Za te naprave sta značilna kompaktna zasnova in priročno vodenje.Kaj je treba upoštevati pri nakupu kotnega brusilnika?Kakovosten kotni brusilnik za industrijo ustvarja malo vibracij, ima električne varnostne elemente in druge podrobnosti, na primer neposredno hlajenje motorja. Zato so profesionalni modeli trpežni ter zasnovani za dolgotrajno vsakodnevno uporabo v industriji in obrti. Potrebne brusilne in rezalne plošče je mogoče hitro in enostavno zamenjati. Številni kotni brusilniki so združljivi tudi s sistemi za odsesavanje prahu, da delovno mesto ostane čisto, v zraku pa ni lebdečih delcev.Katere varnostne ukrepe je treba upoštevati pri uporabi kotnih brusilnikov?Pri delu z brusilniki za kovino nastajajo leteče iskre in prah. Zato so zaščitna očala in težko vnetljiva zaščitna delovna oblačila bistvenega pomena za varnost zaposlenih.Potrebujete pomoč pri nakupu kotnih brusilnikov ali imate splošna vprašanja o varnosti pri delu? Potem stopite v stik z nami, z veseljem vam bomo svetovali!
Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Vrtalna in udarna kladiva | Žage | Pnevmatsko orodje | Krtače in pile | Vpenjalno orodje | Klešče