Bele table, table za pisanje

Ponazorite, kar predstavljate – tako bo vaše občinstvo lažje razumelo tudi zapletene teme. Poleg tega imajo bele table in table za pisanje mnogo prednosti. Katere, izveste tukaj.

V kategoriji Bele table, table za pisanje boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: MAUL, eurokraft pro, magnetoplan, Chameleon, nobo, eurokraft basic.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 98

Bele table in table za pisanje: analogna medija za uspešno predstavitevOgromen zaslon, strojna oprema, ki je skorajda ni treba vzdrževati, ter intuitivna uporaba brez kakršnih koli aplikacij – sliši se že dobro, lahko pa je še boljše: po prvi namestitvi je zmeraj pripravljena za uporabo. Najboljše pa je, da je tako v stanju pripravljenosti kot v najbolj intenzivnem pogonu električna poraba enaka zeleni ničli. Kadar je treba v podjetju vizualno ponazoriti informacije, so bele table in druge table za pisanje še vedno vodilni medij – tudi v digitalni dobi. Pri tem je več razlogov za uporabo ene ali druge površine ali pa kar obeh skupaj.
Neskončne možnosti z belimi tablami in tablami za pisanjeBele table so table za pisanje z belo magnetno površino in privlačnim okvirjem iz umetne mase ali aluminija – lahko bi jim rekli različica šolskih tabel za konferenčne prostore. Bele table iz emajliranega jekla so kakovostnejše in namenjene pogostejši rabi, bele table iz lakiranega jekla pa so primerne za občasno rabo.K belim tablam seveda spada tudi flomaster. Tako boste na sestankih, izobraževanjih ali predavanjih svojemu občinstvu najnovejša dejstva lahko preprosto predstavili črno na belem – ali pa v različnih barvah –, kakor ustreza vašim potrebam in konceptu. S pomočjo navadne suhe krpe lahko s table vse tudi hitro izbrišete. Želite predstaviti tiskano gradivo? Preprosto uporabite magnetni žebljiček. Morate predstavitev s projektorjem opraviti v majhnem prostoru? Belo tablo lahko uporabite tudi kot projekcijsko površino, na primer s projektorjem s kratkim dometom.V naši spletni trgovini so vam na voljo bele table različnih velikosti, formatov in izvedb. Drugo za drugo lahko na steno pritrdite neomejeno število tabel, lahko jih drugo zraven druge namestite na premične stene ali pa jih na pomičnih ogrodjih s kolesi uporabljate obojestransko. Povejte nam, kaj potrebujete, in z veseljem vam bomo pomagali.
Nasveti za brisanje bele tableSe vaše bele table z gobico ne da več popolnoma očistiti? Ostajajo na površini table sledi barve flomastrov ali lise? Kot rešitev za to težavo vam priporočamo posebna čistilna sredstva, na primer peno in krpe za bele table, ki jih najdete v kategoriji dodatne opreme za bele table. Belih tabel ne čistite s čistili, ki vsebujejo alkohol, saj lahko s tem poškodujete površino.
Sedem prednosti 1. Varčnost, uporaba brez elektrike

 2. Neomejena uporaba

 3. Enostavno čiščenje z brisalniki za suho brisanje

 4. Dolgotrajna uporaba brez predhodne priprave

 5. Delovni material lahko pritrdite z magneti

 6. S pritrdilno ploščo možna razširitev v stojalo za liste papirja

 7. Možnost uporabe tudi kot projekcijsko platnoDruge stene in table za moderiranje najdete v naši trgovini • Stojala za liste papirja: drugače kot pri belih tablah tukaj ne pišete neposredno na stojalo, temveč s poljubnim pisalom pišete na papir. Prednost pri tem je, da so vam uporabljeni listi za nadaljnjo obdelavo na voljo tudi po predstavitvi.

 • Projekcijske stene: najboljšo ločljivost, npr. pri predstavitvi PowerPoint, dobite z uporabo platna, saj ima posebno površino, namenjeno projekciji.

 • Stene za moderiranje: moderiranje lahko na steni za moderiranje pripravite že v svoji pisarni, nato pa tablo pripravljeno s seboj pripeljete v konferenčni prostor.

 • Oglasne deske: s pomočjo oglasnih desk s površino iz plute, blaga ali linoleja lahko manjše dokumente nanje hitro pritrdite in na novo razvrstite.


Zdaj potrebujete le še kovček za moderiranje. Zakaj? Ker vsebuje vse, kar potrebujete za popolno predstavitev. Kaj točno je to? Pisala, škarje, papir, kartice za moderiranje, samolepilne točke, kazalne palice in še mnogo več. Oglejte si našo bogato ponudbo!