Tip izdelka
Aksialna nosilnost
Premer prirobnice

Krmilni venci

Pri krmiljenju z vrtljivo ploščo predstavlja krmilni venec povezavo med ogrodjem vozila in vrtljivim podstavkom. Biti mora torej zelo vzdržljiv … Še pomembneje pa je, da prisegate na visoko kakovost, saj se tako vaš novi krmilni venec ne bo tako hitro obrabil. Na kratko: preprosto stavite na krmilne vence iz našega programa!

Najbolj prodajano
Število izdelkov: 7
Pogled:
Nadomestni deli za vaše vozičke: krmilni venci
Pri vozilih z več osmi in krmiljenjem z vrtljivo ploščo so krmilni venci del sprednje osi, s katerimi je os premično povezana. Krmiljenje v zavojih je mogoče, ker se toga os preprosto zasuka – krmilni venci pa poskrbijo za potrebno vrtljivost. Elementi se sčasoma seveda obrabijo. Zato v naši spletni trgovini v kategoriji koles in kolesc poleg drugih nadomestnih delov najdete tudi kakovostne krmilne vence. Ti poskrbijo za neprekinjeno možnost uporabe transportnih naprav v vašem podjetju in s tem za nemoten transport blaga.

Kakovostni krmilni venci iz strokovne trgovine
V naši spletni trgovini najdete na primer kakovostne kroglične krmilne vence. Na voljo so v različnih izvedbah, z različno osno nosilnostjo in merami za transportne naprave s hitrostjo do 30 km/h. Pri modelih s premerom pod 500 mm za montažo potrebujete od štiri do šest vijakov na prirobnico, pri večjih premerih pa najmanj osem. Bodite pozorni: pri premeru prirobnice in notranjem premeru zgornjega obroča so pri elementih s črno premazano površino prisotne grobe proizvodne tolerance. Obroči prirobnice krmilnih vencev iz ponudbe podjetja KAISER+KRAFT so izdelani brez izvrtin, krmilni venci pa imajo dva jeklena obroča s krogličnimi tekalnimi površinami. Poleg tega imajo precizne jeklene krogle in mazalke. Vedno pazite, da bodo krmilni venci gladko tekli. S kakovostnimi krmilnimi venci iz naše spletne trgovine boste poskrbeli za to, da bodo vaše transportne naprave vedno na razpolago in bo transport blaga v vašem podjetju potekal nemoteno!