Mila, kreme

Čiste roke so nujne – to vedo vsi. Enako pomembna pa je tudi nega. Zato sodobna mila in kreme ponujajo več kot le preprosto delovanje. Ponujamo priznane znamke mil in razkužil za roke, ki negujejo kožo, so okolju prijazna in primerna za opremo industrijskih umivalnic.

V kategoriji Mila, kreme boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: CWS, Rubbermaid, AIR-WOLF, Kimberly-Clark, SC Johnson, TORK.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 38

Mila in kreme: umivanje rok za boljšo higieno in negoOlja, maščobe, nečistoče ali preprosto ostanki celodnevnega dela: v industriji in obrti morajo mila in kreme opraviti več kot v domači kopalnici. Pri nas boste našli koži prijazna sredstva za umivanje rok, čistila za roke in tekoča mila za umivalnice in stranišča, ki bodo poskrbela za bleščečo čistočo.
Kaj so prednosti tekočih in kremnih mil za industrijo?Ponudba mil za profesionalno opremo umivalnic je sicer velika, vendar različne izdelke enostavno razvrstimo: tekoča in penasta mila ter čistila za roke so prilagojena posameznim področjem uporabe, stopnji umazanosti in potrebam kože:  • Abrazivna mila in čistila za roke vsebujejo topila ali mikrogranulate, ki odstranijo najmočnejšo umazanijo. Posebej primerna so za delavnice in industrijsko proizvodnjo.

  • Negovalna penasta ali tekoča mila ščitijo kožo tudi pri pogostem umivanju rok – zlasti v hladnejših delovnih okoljih.

  • Higienska penasta ali antibakterijska tekoča mila zmanjšujejo količino mikrobov na higiensko občutljivih delovnih področjih, vse od negovalnih storitev do velikih kuhinj.

  • Kreme za sončenje in zaščitne kreme predstavljajo pomemben element nege po umivanju rok v vseh ekstremnih delovnih okoljih ali pri delu na prostem.

  • Losjoni za umivanje rok in tekoča mila zagotavljajo čiste roke v pisarnah, upravi, straniščih za stranke itd.Da bi zagotovili enostavno in higienično doziranje ter boljšo izdatnost, so kremna mila optimizirana za dozirnike za milo.Poleg standardnih evropskih plastenk za uporabo z različnimi blagovnimi znamkami dozirnikov so za določene znamke na voljo tudi medsebojno usklajeni sistemi dozirnikov in mil ter možnost polnjenja. Prednost? S temi mili za dozirnike boste dozirali še bolj natančno in lahko uporabili na primer sistem za doziranje brez dotika.
Kako izbrati ustrezno milo za dozirnike na različnih delovnih področjih?Čim bolj učinkovito, čim bolj negovalno: čeprav umivanje rok povečuje higieno v pisarni in celotnem podjetju, vseeno obremenjuje kožo. Za izpolnitev različnih potreb, zlasti ko gre za nagnjenost k alergijam, so pH-nevtralna mila brez dišav vedno dobra izbira.Bolj ko je učinkovitost mil intenzivna, bolj pomembno je zagotoviti izdelke za nego po umivanju. Da bi tudi tu poskrbeli za optimalno higieno, naj bodo negovalna sredstva prav tako na voljo v dozirnikih.Imate še kakšna vprašanja o naših penastih milih in čistilih za roke? Obrnite se na nas. Več nasvetov za zdravo delo smo zbrali v prispevku o higienskih ukrepih v pisarni in na delovnem mestu. Preberite ga!