Znamka
Višina [mm]
895
895
930
930
-
Dolžina ploščadi

Praktični, okretni in vsestranski: vozički z ročajem olajšajo transport težkih predmetov



Transportne površine za razvrščanje transportnega blaga so pogosto zelo ozke. Okretni trikotni in štirikotni vozički z ročajem KAISER+KRAFT se v tem primeru izkažejo kot odlična podpora pri logistiki v podjetju. Dodatna prednost je, da z ročajem, ki je nameščen v smeri vožnje, enostavno in z eno roko razvrščate transportno blago z ene točke na drugo, v delavnici, skladišču nadomestnih delov ali laboratoriju. Odvisno od modela in zgradbe lahko kompaktni ploski vozički na površini zgolj pol kvadratnega metra premikajo bremena s težo do 400 kg. Ali na dveh površinah, kar je včasih še bolje, saj dvonadstropna izvedba omogoča premikanje različnega transportnega blaga na ustrezni višini. Koristi so kot na dlani – ali bolje rečeno, na hrbtu: dodatna plošča na ustrezni višini pomeni manj sklanjanja.



Vozički z ročajem transportirajo brez sledi na tleh, hrupa in napora



Lastnosti izdelka, ki prepričajo: okvir iz jeklenih cevi, praškasto lakiranih v skoraj vseh RAL-barvah. Nakladalne površine iz jeklene pločevine ali MDF-plošč s premazom. Majhen upor pri speljevanju ter gladek tek in obračanje vozičkov za tekoče delo. Po dve fiksni in dve vrtljivi kolesi s posamično zavoro poskrbijo za varno vožnji in nakladanje, kolesni plašči iz polne gume pa varujejo tla in ne puščajo sledi.



Za vsa področja uporabe so na voljo ustrezne izvedbe ploskih vozičkov: iščete transportno sredstvo za klinično področje? Vozički iz nerjavnega jekla z ročajem so higiensko neoporečni, enostavni za čiščenje in se premikajo tiho. Kolesa so v celoti iz nerjavnega jekla, zaprta nakladalna površina pa je podložena s protihrupno izolacijo. Imate zelo malo prostora in potrebujete lahko transportno sredstvo? Uporabite trikolesnik! S trikotnim ploskim vozičkom boste izredno okretni. Zaradi enojnega kolesa, nameščenega neposredno ob krmilnem drogu, boste zlahka dosegli vse kotičke v podjetju. Na vsestranski model z navarjenim okvirjem iz jeklenih kotnikov pa lahko po želji naložite standardne zaboje in košare, ki so kot narejeni za različne delovne pripomočke ali majhne dele.



Imate še kakšne želje? Z veseljem vam svetujemo. Pokličite nas ali nam preprosto pošljite elektronsko pošto.