Pisalne mize

Središče vsake pisarne je …? Ugibajte. Ne, to ni šef … to je pisalna miza. Za njo preživimo skoraj sedem ur na dan. In da bi to počeli z veseljem, mora biti vedno popolne velikosti in višine, lepa na pogled, prilagodljiva in nastavljiva po višini. Začnite torej: poiščite pravi model zase!

V kategoriji Pisalne mize boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: mauser, BISLEY, EUROKRAFTpro, Topstar, Paperflow.

Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 283

Pisalne mize: osrednji element delovnega mestaPisalne mize so središče vsakodnevnega dogajanja. Na njihovi površini se talenti, sposobnosti in izkušnje zaposlenih spreminjajo v rezultate. So hkrati prizorišče in orodje delovanja. Nemara se na prvi pogled zdijo čisto vsakdanji kos opreme, pa vendar odločilno prispevajo k ustvarjanju vrednosti. Zato so kot temeljni kamen v opremi pisarne. Kaj nam vse to pove? Vsak premislek in vsak cent, ki ga vložimo v izbiro ustrezne pisalne mize ali sistema miz, se zagotovo povrne.Morda menite, da so si pisalne mize bolj ali manj enake. V resnici pa lahko predstavljajo velike razlike tako pri premišljeni zasnovi pisarne kot tudi zdravju zaposlenih.Pisalne mize rastejo skupaj z nalogamiPisarne morajo biti dobro izkoriščene: več ko se zaposleni lahko premikajo v času delovnika, bolje je to za njihov organizem in s tem tudi storilnost. Zato pri načrtovanju pisarne ne moremo dovolj poudariti pomembnosti dinamičnega načina dela – pri čemer imajo veliko vlogo pisalne mize z nastavitvijo višine. Pri podjetju KAISER+KRAFT dobite kombinirane mize za stoječe/sedeče delo vrhunskih proizvajalcev, kot sta UPLINER in Mauser. Modeli imajo električno uravnavanje višine od 65 do 125 cm, lahko jih uporabite posamezno ali kot povezavo pravokotne mize in elementa s kotom 90°.Od delovnega mesta do serije pisarniškega pohištvaPisalna miza, pisarniški stol, pomični predalnik – delovno mesto je popolno. Pa je res? Zdaj se načrtovanje šele dobro začne. V naši spletni trgovini ponujamo komplete za opremo pisarn, od predalnika za obešalne mape za uporabo kot posamezni element do obsežnih serij pisarniškega pohištva. Na voljo imamo vse od osnovne opreme pisarniških prostorov do kakovostnega sistemskega pohištva z enotnim videzom. Elemente lahko kombinirate, razširite in načrtujete po merah skladno z individualnimi potrebami podjetja. Pri načrtovanju lahko izkoristite našo storitev načrtovanja s CAD. Podprli vas bomo s svojimi izkušnjami – in to brezplačno. Delovni postopki, ergonomija, prostorske zahteve: ničesar ne prepustimo naključju. Preprosto pametno je, da se obrnete na nas, saj vam bomo z veseljem pomagali. Strokovno in zavzeto. Smo to že omenili? Kakovostne storitve so naša prednost.