Pisalne mize

Kakovostne pisalne mize so osnova pametno zasnovanega delovnega mesta za profesionalno delo v pisarni. Priključne mize, povezovalne plošče in podporne noge razširijo pisarniško mizo v inteligenten sistem pisalnih miz. Oglejte si ponudbo v spletni trgovini kaiserkraft!

V kategoriji Pisalne mize boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: mauser, eurokraft pro, BISLEY, Topstar, Paperflow.

Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 247

Pisalne mize: osrednji element delovnega mestaPisalne mize so središče vsakodnevnega dogajanja. Na njihovi površini se talenti, sposobnosti in izkušnje zaposlenih spreminjajo v rezultate. So hkrati prizorišče in orodje delovanja. Nemara se na prvi pogled zdijo čisto vsakdanji kos opreme, pa vendar odločilno prispevajo k ustvarjanju vrednosti. Zato so kot temeljni kamen v opremi pisarne. Kaj nam vse to pove? Vsak premislek in vsak cent, ki ga vložimo v izbiro ustrezne pisalne mize ali sistema miz, se zagotovo povrne.Morda menite, da so si pisalne mize bolj ali manj enake. V resnici pa lahko predstavljajo velike razlike tako pri premišljeni zasnovi pisarne kot tudi zdravju zaposlenih.Pisalne mize rastejo skupaj z nalogamiPisarne morajo biti dobro izkoriščene: več ko se zaposleni lahko premikajo v času delovnika, bolje je to za njihov organizem in s tem tudi storilnost. Zato pri načrtovanju pisarne ne moremo dovolj poudariti pomembnosti dinamičnega načina dela – pri čemer imajo veliko vlogo pisalne mize z nastavitvijo višine. Pri podjetju kaiserkraft dobite kombinirane mize za stoječe/sedeče delo vrhunskih proizvajalcev, kot sta UPLINER in Mauser. Modeli imajo električno uravnavanje višine od 65 do 125 cm, lahko jih uporabite posamezno ali kot povezavo pravokotne mize in elementa s kotom 90°.Od delovnega mesta do serije pisarniškega pohištvaPisalna miza, pisarniški stol, pomični predalnik – delovno mesto je popolno. Pa je res? Zdaj se načrtovanje šele dobro začne. V naši spletni trgovini ponujamo komplete za opremo pisarn, od predalnika za obešalne mape za uporabo kot posamezni element do obsežnih serij pisarniškega pohištva. Na voljo imamo vse od osnovne opreme pisarniških prostorov do kakovostnega sistemskega pohištva z enotnim videzom. Elemente lahko kombinirate, razširite in načrtujete po merah skladno z individualnimi potrebami podjetja. Delovni postopki, ergonomija, prostorske zahteve: ničesar ne prepustimo naključju. Preprosto pametno je, da se obrnete na nas, saj vam bomo z veseljem pomagali. Strokovno in zavzeto. Smo to že omenili? Kakovostne storitve so naša prednost.