Digitalni flip katalogi

Želite brskati po našem katalogu na okolju prijazen način ali preprosto nekaj na hitro poiskati? Naši digitalni katalogi in spletne brošure so vam zdaj na voljo 24 ur na dan 7 dni v tednu. Ne glede na to, ali vas zanima glavni katalog kaiserkraft ali naša lastna proizvodnja. Tu lahko z enim samim klikom dobite vse potrebne informacije. Zabavajte se ob iskanju in branju.

Profesionalna oprema in rešitve za pakiranje, ki zagotavljajo to, kar naj bi zagotavljale.

Najboljša pisarniška Profesionalna oprema in rešitve za pakiranje
Flip katalogi lerLahko je za proizvodnjo, delavnico ali skladišče, regionalno, lokalno ali globalno, veliko ali majhno zadevo, vsak dan skarbimo, da Vas kar najbolje opremimo za delo. In vse napore usmerimo v to, da stvari opravljajo za Vas to, kar bi morale: Vaše delo. Zato pogledamo natančneje, prisluhnemo pozorneje in ravnamo pazljiveje. Predvsem pa: tako trajnostno, da je enkelfähig. Na to se lahko zanesete!*

* Cene se lahko med letom spremenijo.

Vsak dan nov plus.

Empowered to work best.

Zagotavljamo empatično podporo z visoko stopnjo strokovnega znanja o industriji in pakiranju, razu memo vrednostne verige, dobavljamo kakovostne izdelke in trajnostne alternative ter ponujamo odlične storitve, od izdelkov in tehnične integracije do individualnih rešitev. Naša ponudba pokriva vse zahteve za strokovno poslovno opremo na področju pisarniških, transportnih, skladiščnih, delavniških in embalažnih rešitev.

Flip katalogi ler

Projekti uresničimo vse.

Načrtovanje in izvedba prostorov. S projektiranjem podjetja kaiserkraft.
Flip katalogi 800

Dobili boste vse, kar ponujamo: dolgoletne izkušnje, osebno in prijazno svetovanje ter pripravljenost, da sprejmemo in rešimo tudi kompleksne situacije. Na kratko: naši projektni strokovnjaki so mojstri za reševanje kakršnih koli projektov.

Poenostavljena nabava.

E-nabava s kaiserkraft.

Nekatera področja skrivajo velik potencial za prihranek. Eno takih je na primer nakup drobnega inventarja. Kajti: nekoordinirano naročanje manjših izdelkov z nižjo ceno lahko povzroča visoke stroške. Zato je toliko bolj pomembno, da si zagotovimo nadzor in pregled nad tem področjem.

Cover eProcurement

Popolno prileganje.

Individualni izdelki iz proizvodnje eurokraft.
Naslovna stran brošure v lastni produkciji

Ne glede na to, ali gre za izdelke po meri ali serijsko proizvodnjo, v naših kaiserkraft lastnih proizvodnih obratih nastajajo izdelki, ki popolnoma ustrezajo vašim potrebam - glede barve, oblike in absolutno vrhunske kakovosti Made in Germany.

Izbrana strokovnost.

Izdelki, ki zdržijo vse: eurokraft.

Zato potrebujete izdelke, ki so odporni na obremenitve. Že več kot 75 let si prizadevamo, da bi podjetja opremili po svojih najboljših močeh. Znanje, občutek za kakovost in strast do pisarniške in poslovne opreme - vse to se preliva v našo lastno blagovno znamko eurokraft. Rezultat so izdelki, ki so preizkušnja časa.

Naslovna stran brošure zasebne etikete