Digitalni flip katalogi

Želite brskati po našem katalogu na okolju prijazen način ali preprosto nekaj na hitro poiskati? Naši digitalni katalogi in spletne brošure so vam zdaj na voljo 24 ur na dan 7 dni v tednu. Ne glede na to, ali vas zanima glavni katalog KAISER+KRAFT ali naša lastna proizvodnja. Tu lahko z enim samim klikom dobite vse potrebne informacije. Zabavajte se ob iskanju in branju.

KAISER+KRAFT Glavni katalog

EQUIPPED FOR TOMORROW
Flip katalogi ler

Zakaj čakati, da ga držite v rokah? Brskajte po našem trenutnem katalogu digitalno! *

* Cene se lahko med letom spremenijo.

Električni modul EUROKRAFTpro NEO

Nova lahkotnost transporta

E-modul NEO je električni pogon, ki združuje tri lastnosti: ergonomijo, varnost pri delu in prilagodljivost. Uporablja se povsod, kjer se uporabljajo transportna vozila z ročnim pogonom. E-modul NEO omogoča premikanje tovorov do 500 kg z bistveno manj naprezanja, kar razbremeni vaše zaposlene in na splošno zagotavlja varnejše delo.

Flip katalogi ler

Električno stojalo za material EUROKRAFTpro

Dviganje in spuščanje na pritisk gumba
Flip katalogi wt$

Predstavljajte si, kako bi bilo, če bi imeli osebnega asistenta, ki vam stoji ob strani pri vseh dvigih in spustih. Asistent, ki vas razbremeni in deluje s pritiskom na gumb ter je po 10 letih prav tako zanesljiv kot je bil prvi dan uporabe.

KAISER+KRAFT BEST OF

Najboljše od več kot 80,000 izdelkov
Flip katalogi ler

Več kot 80,000 izdelkov, ki trajajo in trajajo ...

To je naša obljuba. V primeru, da je izdelek ne izpolni, lahko uporabite naše najmanj 3-letno jamstvo. Za nekatere izdelke vam dajemo tudi do petnajst let garancije. Pri vseh pa lahko izkoristite 30-dnevno pravico do vračila. Na to se lahko zanesete. Če pa se še posebej zanesete na priznane znamke, boste zagotovo našli svojo najljubšo v naši izbiri 60 blagovnih znamk od Cemo, Mauser do Zarges.

* Cene se lahko med letom spremenijo.

Brošura o lastnih blagovnih znamkah.

Izdelki, ki so odporni na obremenitve: EUROKRAFT

Nič vas ne sme ustaviti.

Zato potrebujete izdelke, ki so odporni na obremenitve. Že več kot 75 let si prizadevamo, da bi podjetja opremili po svojih najboljših močeh. Znanje, občutek za kakovost in strast do pisarniške in poslovne opreme - vse to se preliva v našo lastno blagovno znamko EUROKRAFT. Rezultat so izdelki, ki so preizkušnja časa.

Naslovna stran brošure zasebne etikete

Brošura o lastni proizvodnji.

Equipped for manufacturing
Naslovna stran brošure v lastni produkciji

Ne glede na to, ali gre za izdelke po meri ali serijsko proizvodnjo, v naših KAISER+KRAFT lastnih proizvodnih obratih nastajajo izdelki, ki popolnoma ustrezajo vašim potrebam - glede barve, oblike in absolutno vrhunske kakovosti Made in Germany.