Stopniščni vozički za prevoz vreč

Stopnice so vsem zaposlenim z velikimi transportnimi pripomočki vedno trn v peti in z veseljem bi se jim izognili. Rešitev so stopniščni vozički za prevoz vreč. Z njimi boste igraje premagovali stopnice in ne boste obremenili hrbta.

V kategoriji Stopniščni vozički za prevoz vreč boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft pro, eurokraft basic.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost

Stopniščni vozički za prevoz vreč: boljši za eno stopnico – pa tudi dve, tri in štiriStopnice in robnike lahko premagate tudi z običajnimi vozički za prevoz vreč, da kupcu dostavite blago iz tovornjaka. To delo pa vam bistveno olajšajo stopniščni vozički za vreče. Zaradi premišljene konstrukcije koles in udobnega okvirja se uspešno spopadejo z vsemi stopnicami. In to brez naprezanja.Kako je treba zaščititi tovor na stopniščnem vozičku?Ko na transportne naprave in vozičke nalagate raznorazno blago, morate vedno poskrbeti za ustrezno zavarovanje tovora. To je še posebej pomembno pri stopniščnih vozičkih, saj jih nalagate v višino in voziček med potiskanjem nagnete k sebi.Njegovo težišče je kljub zvezdasti konstrukciji koles vedno drugačno, kot če bi nekaj škatel vodoravno naložili na ploščo vozička s štirimi kolesi. Pri nalaganju stopniščnega vozička načeloma zadostuje, da upoštevate površino za tovor. Blago ne sme neenakomerno segati čez nakladalno površino, sploh pa ne predaleč čez okvir.Če je to vseeno potrebno, namestite dodatne trakove in poskrbite, da se blago med transportom ne bo premikalo. Odsvetujemo tudi, da bi blago naložili previsoko.Kako izberemo ustrezni stopniščni voziček za vreče in ali ga lahko uporabljamo tudi na ravni podlagi?Zvezdasta konstrukcija koles, ki je odločilna za enostavno vzpenjanje po stopnicah, prinaša prednosti tudi pri vožnji po ravnem. Celotni voziček s tovorom je namreč na vsaki strani vedno oprt na dve kolesi, odporni proti predrtju. To poskrbi za boljši prenos sile in razbremeni uporabnika.Celotni premer zvezdaste konstrukcije zlahka premaga večino stopnic z različno višino. Na vsaki strani z izdelkom je vedno navedena maksimalna višina, ki večinoma znaša 200 mm. Stopnice, višje od 20 cm, so pri logistiki načeloma izjema.Bolj pomembno je, da upoštevate maksimalno nosilnost in se na primer odločite, ali zadošča preprost lok za držanje ali pa bi raje imeli udobne ročaje za najboljši nadzor.Če imate še kakšna vprašanja, na primer glede prednosti električnih stopniščnih vozičkov, smo vam z veseljem osebno na razpolago.