Smetišnice, lopate

V nobenem podjetju ne sme manjkati smetišnica, ki vam olajša pometanje umazanije. Tukaj boste našli ustrezno smetišnico za vsako potrebo – ne glede na to, ali jo potrebujete za zunanje območje, pisarno ali živilsko industrijo.

V kategoriji Smetišnice, lopate boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: FLORA, Vikan, eurokraft basic, CEMO, KS Tools, Rubbermaid, Unger, Vermop.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Material
Ustrezno
Število izdelkov: 31

Smetišnice bodo odnesle vse!Ni dvoma, da se šele s smetišnico ročno omelo spremeni v popolno opremo za pometanje. Vendar pa je izredno pomembno, da ste pri izbiri zelo pozorni. Kajti smetišnice so vsestranske in bodo odnesle prav zares vse – če je model pravi.Katere so prednosti in slabosti smetišnic z dolgim ročajem?Najpomembnejša prednost je očitna: pri nabiranju smeti se vam ni treba sklanjati. Poleg tega lahko umazanijo pometate in jo hkrati preprosto potiskate na smetišnico. Zaradi večjega delovnega razpona je za praznjenje smetišnice v vrečo za smeti na čistilnem vozičku potrebnih nekaj več spretnosti in ravnotežja.Po drugi strani lahko s takim kompletom za ročno pometanje udobno in ergonomsko delate tudi na območjih, kjer ni elektrike ali prostora za stroje za pometanje ali druge motorne izdelke za čiščenje in sanitarne izdelke.Če je potrebno res temeljito čiščenje ali odstranjevanje trdovratne umazanje s cest, pa je v večini primerov bolj priporočljiva uporaba visokotlačnega čistilnika.Katere pogoje izpolnjujejo smetišnice za živilsko industrijo?Smetišnice niso namenjene samo vmesnemu čiščenju območij v proizvodnji, pač pa so primerne tudi za transport in preverjanje kakovosti polizdelkov ali surovin.Najboljše je, da so izdelane iz gladkega polipropilena v enem kosu, saj je za ta material značilno, da se ne obrablja. Omogočajo povsem preprosto uporabo tudi z debelimi gumijastimi rokavicami in so na voljo v živih barvah za označevanje njihovega področja uporabe.Katere podrobnosti je treba upoštevati pri smetišnicah?Če želite v enem koraku pomesti in pobrati listje ali velike kose umazanije, so za vas prava izbira smetišnice s posebej veliko površino in visokimi stranskimi robovi.Kot lahka dopolnitev mopa in sesalnika zadoščajo tudi kompaktni kompleti za pometanje. Če boste smetišnico uporabljali v podjetju, morate nedvomno izbrati enega od robustnih modelov, ki so primerni za posebej dolgotrajno uporabo in izdelani iz materialov, primernih za stik z običajnimi industrijskimi čistili.Če potrebujete pomoč pri izbiri, se obrnite na nas in z veseljem vam bomo osebno pomagali.