Zaporni trakovi, označevalni trakovi

Rdeče-bela. Črno-rumena. Ne govorimo o krompirčku ali nogometnih klubih, ampak o pregradnih in zapornih trakovih v značilnih opozorilnih barvah. Z njimi boste lahko označili nevarna mesta in razmejili nevarna območja ter tako povsem preprosto opozorili ljudi in izboljšali varnost pri delu v obratu in skladišču.

V kategoriji Zaporni trakovi, označevalni trakovi boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Ampere.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 68

Pregradni in zaporni trakovi: oprimite se dodatne varnosti!Od začasnega označevanja nevarnih območij do obsežnega usmerjevalnega sistema za proizvodno halo in skladišče: pregradni in zaporni trakovi bodo olajšali izboljšanje varnosti. Z njimi lahko brez večjih namestitvenih del, a z velikim opozorilnim učinkom, označite posamezna območja. Naj vam pokažemo, kako se lahko oprimete izboljšane varnosti.Zaporni trak ali stebriček: kdaj naj uporabim kateri zaporni pripomoček?Prvo vprašanje na poti do večje

varnosti v podjetju

je vedno: kaj morajo ljudje na določenem območju storiti in česa ne smejo? Želite območje trajno zapreti za določena vozila oz. osebe ali ločiti promet? V tem primeru so prava odločitev stebriči in zaporni stebrički ter druge (masivne) zapore.Ali želite označiti določene poti in delovna območja, ne da bi bil pri tem oviran promet? V tem primeru so prava izbira naši zaporni trakovi. Ne zahtevajo opreme za vgradnjo ali nameščanje, torej tudi ne zavzamejo veliko prostora in jih je mogoče razporediti individualno ter po potrebi. Slednje bo prišlo prav tudi v primeru nepredvidene nezgode, ko je treba mesto nezgode čim hitreje razmejiti – samo napnite pregradni trak in že ste končali!Samolepilni opozorilni trak v značilni črno-rumeni barvi je popolna dopolnitev povoznih opozorilnih ovir ali kabelskih mostov. S tem voznike jasno opozorite, da morajo znižati hitrost in previdno zapeljati čez oviro.Če se dva zaščitna in opozorilna elementa med seboj ne izključujeta, je najbolje, da stalne inštalacije dopolnite s prilagodljivimi opozorilnimi in zapornimi trakovi.Kje lahko kupim zaporni trak?kaiserkraft ponuja nenehno rastočo izbiro izdelkov za razmejevanje in označevanje – in to iz konkretnih razlogov. Smiselna uporaba teh izdelkov ne zmanjša samo tveganja nezgod v obratu, pač pa tudi (skorajda mimogrede) zagotavlja brezhiben potek dela. Pri teh pomembnih zadevah vam bomo zato radi stali ob strani in vam osebno svetovali glede optimalne kombinacije opozorilnih in varnostnih elementov.