Stene za moderiranje

Središče številnih pogovorov so stene za moderiranje. Ne glede na to, ali govorimo o sproščenem zbiranju idej ali interaktivnem predavanju: stene za moderiranje vam pomagajo zbrati ideje, zamisli in dejstva, da lahko nato v skupini poiščete najboljše rešitve. In delo postane zabava!

V kategoriji Stene za moderiranje boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: MAUL, magnetoplan, eurokraft basic, eurokraft pro.

Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 41

Stene za moderiranje: dobra ponazoritev odličnih idejOdločilna ideja za poslovni uspeh je običajno rezultat intenzivnih srečanj za zbiranje idej, kjer zaposleni skupaj razvijajo misli in strategije. Za popolno podporo tem postopkom ne pozabite na stene za moderiranje, saj omogočajo ponazoritev in zapis idej. Pa tudi sicer prinašajo te stene številne prednosti za delovni vsakdan.Katere so prednosti in slabosti sten za moderiranje?Sten za moderiranje za razliko od belih tabel in oglasnih desk ne pritrdimo na steno. Zato sicer zasedejo več prostora v seminarski ali konferenčni sobi, vendar pa jih lahko poljubno prestavite tja, kjer jih potrebujete.Stene za moderiranje in predstavitve načeloma izpolnjujejo iste naloge pri predstavitvah in moderiranju kot stojala za liste papirja: pripomorejo k vidnemu prikazu miselnih tokov in na koncu prikažejo shemo, ki ponazori proces in posamezne ideje.Bloke papirja je sicer lažje prenašati in obešati kot številne kartice in listke na steni za moderiranje. Vseeno pa imate pri steni možnost, da kartice z različnimi idejami in povezave vedno znova razvrstite in tako še bolje podprete miselni proces.Stene za moderiranje obenem niso primerne samo za seminarje in delavnice, temveč se spremenijo tudi v predelno steno ali razmejijo improvizirano stojnico na sejmu. V prostoru za odmore ali veži pa lahko nanje obesite pomembna obvestila.Zakaj naj imajo stene za moderiranje kolesa?Pomična oprema pisarn je vedno najboljša izbira, kadar želite čim bolje izkoristiti dani prostor. Pomične stene za moderiranje lahko brez težav uporabljate po vsej stavbi ter jih tudi med seminarji in delavnicami vedno znova prestavite ali drugače usmerite.Kolesa so še posebej praktična pri naših tridelnih stenah, saj poskrbijo za to, da lahko tri stenske elemente kadar koli potisnete v želeni položaj.Da boste kar najbolje izkoristili svoje pripomočke za razvijanje idej in predstavitev misli, smo vam pripravili nasvete o moderiranju in stran s pregledom predstavitev in moderiranja. Z veseljem pa vam na vsa vprašanja odgovorimo tudi osebno.