080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Barva
Širina
Višina
 

Stene za moderiranje

Središče številnih pogovorov so stene za moderiranje. Ne glede na to, ali govorimo o sproščenem zbiranju idej ali interaktivnem predavanju: stene za moderiranje vam pomagajo zbrati ideje, zamisli in dejstva, da lahko nato v skupini poiščete najboljše rešitve. In delo postane zabava!
Najdenih je bilo toliko artiklov: 16
| | |
Neto
od 361,50
QUIPO - Stena za moderiranje, pomična
VxŠxG 1800 x 1000 x 500 mm, enodelna izvedba
Neto
od 241,50
Ugodno
Prilagodljiva stena za moderiranje
obojestranska polstena prevleka
Neto
€ 299,-
269,-
QUIPO - Stena za moderiranje, pomična
VxŠxG 1800 x 2800 x 500 mm, tridelna izvedba
Neto
od 486,-
Neto
od 160,80
Ugodno
Neto
€ 215,50
199,-
Ugodno
Flip-Pin-Center
flipchart in bela tabla
Neto
€ 199,-
179,-
Informacijski steber
s 4 dvojnimi vrtljivimi kolesi z zavoro
Neto
od 507,-
Neto
325,50
Pomična funkcijska stena
tekstilna prevleka za pritrjevanje z bucikami, ŠxV 1200 x 1500 mm
Neto
259,50
Najdenih je bilo toliko artiklov: 16
Vsakodnevna uporaba sten za moderiranje
Stene za moderiranje se ne uporabljajo samo v šolah in na univerzah, temveč v zadnjem času pogosto tudi v podjetjih. Stena za moderiranje je učinkovit pripomoček tako za projektna srečanja kot tudi za predstavitve. Sodobne table so zelo kakovostne in polepšajo videz prostora. V naši spletni trgovini najdete različne izvedbe sten, na primer s kolesi, da jih lahko pomikate. Zložljivi modeli pa so zelo praktični za uporabo na sejmih, ker z njimi lahko pregradite prostor. Zložljive stene so torej odlične za stalno predelitev prostora, če pa jih ne potrebujete ali jih morate transportirati, bodo zasedle zelo malo prostora.

Če imate besedo, jo izkoristite!
Stene za moderiranje so odlične, kadar predavate in morate veliko povedati. Na steno napišete najpomembnejše ključne besede, tako da so vam med predavanjem v pomoč in se jih lahko držite. Stene za moderiranje spodbujajo pozornost in sodelovanje pri pogovoru. Z njihovo pomočjo lažje delate v skupini, predavanje podprete z nazornimi podatki ali ob posameznih tematskih točkah dodate pomembne komentarje poslušalcev. Stena za moderiranje se uporablja podobno kot oglasna deska. Nanjo z bucikami pripnete papirje in slike za predstavitev ter na posamezne liste papirja s flomastri dopišete nadaljnje pripombe. Ob koncu srečanja lahko steno še fotografirate. Za odlaganje pisal in bucik je na voljo vgrajeno odlagališče, ki olajša uporabo stene za moderiranje. Bucike in flomastre najdete pod točko „Kombinacije'' poleg izbranega izdelka.
Primerjava izdelkov