Stojala za liste papirja

Vodite živahen pogovor, vaši kolegi pa v sobi drug čez drugega posredujejo svoja dejstva, zamisli in iztočnice. Kaj boste naredili? Preprosto se obrnete proti stojalu za liste papirja in sproti pridno zapisujete! Tako bo ostalo vse zabeleženo in pogovor je bil učinkovit. Mi bi rekli: 1 : 0 za naša stojala za liste papirja!

V kategoriji Stojala za liste papirja boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: MAUL, magnetoplan, DURABLE.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 28

Stojala za liste papirja – strukturirana ponazoritev idejTudi če ste odličen govorec ter svoje misli jasno oblikujete in pridete do logičnih sklepov, še ni nujno, da vam poslušalci lahko sledijo. Najbolje je, da misli podprete z vizualnim prikazom. V idealnem primeru pri tem ne uporabljate računalnika, temveč preverjena stojala za liste papirja. Razlog je čisto enostaven.Zakaj so stojala za liste papirja idealna za predstavitve in moderiranje?Kadar na predstavitvi ne govorite samo o rezultatih, temveč razvijate ideje, je preizkušena kombinacija pisala in papirja še vedno najboljša izbira. Če želite na primer z udeleženci delavnice razviti nove ideje o izdelku, lahko predloge dobro vidne napišete na papir na stojalu ter z različnimi barvami in pisali naredite povezave ali tvorite sklope.


Ker lahko med pisanjem še naprej govorite, je zbiranje idej veliko bolj živahno – in napisano ostane dlje v spominu. Takšna ponazoritev nato ne izgine v digitalni mapi, temveč jo lahko obesite, da bo vedno in povsod dobro vidna.Zato so stojala za liste papirja na delavnicah bolj priljubljena kot bele table, ki jih ni mogoče tako zlahka premikati, vzeti s seboj in preurejati. Tudi kartice za moderiranje imajo slabost v primerjavi z blokom papirja: vedno znova jih morate ponovno pritrjevati.Več podobnih profesionalnih predlogov najdete v naših nasvetih za moderiranje ter na strani s pregledom o predstavitvah in moderiranju.V katerih formatih so na voljo stojala za bloke papirja?Večina stojal iz naše ponudbe ima pisalno površino standardnega formata pribl. 680 x 970 mm, ki je odličen za delavnice in seminarje s srednje velikim številom udeležencev. Če pa želite opraviti predstavitev in moderiranje v manjšem krogu, ponujamo tudi namizna stojala za liste papirja s formatom DIN A4.Če imate še kakšna vprašanja o opremi in naši ponudbi, se obrnite na nas.