080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Barva
Izvedba
Širina v zaprtem stanju
 

Stojala za liste papirja – kadar izgovorjene besede ne zadostujejo
Stojalo za liste papirja ... le kdo ga je iznašel? Ameriški prodajni pionir in ustanovitelj podjetja NCR Corporation, gospod John Henry Patterson. Zakaj pa? Ker izgovorjene besede pogosto preslišimo, ob čemer se izgubijo pomembna sporočila. Stojala za liste papirja se že leta uporabljajo za podporo pri predstavitvah, delavnicah, konferencah ali zbiranju idej. Na tabli so pritrjeni listi papirja, kamor zapišete ključne točke in dodate grafične elemente, s katerimi odlično dopolnite predavanja, referate, razgovore ali skupinsko delo. Najpomembnejše informacije lahko vedno hitro zabeležite. Stojala z listi papirja so priljubljena tudi zato, ker so enostavna za uporabo, na voljo so v različnih modelih, zanje pa lahko kupite še različna pisala in bloke papirja, na primer kariraste ali brez črt. Če želite stojalo za liste papirja postaviti na dobro vidno mesto v prostoru, ga nikar ne postavite ob okno, saj bo svetloba slepila gledalce. S pomočjo stojala za liste papirja bodo tako imele vaše besede že od začetka večjo težo. Stojala z listi papirja omogočajo, da skupaj z udeleženci pogovora interaktivno razvijate temo in jo zapišete. Pa veliko uspeha!

Stojala za liste papirja – genialna iznajdba za predstavitve, strukturiranje in zapisovanje
Na liste papirja na stojalu lahko brez težav zabeležite statistike in dejstva, številke iz prodaje in dobička, ključne besede in ideje. Zapišete jih najlažje s posebnimi flomastri, ki jih najdete v naši trgovini. Ponujamo pa tudi držala za liste papirja, namizna in mobilna stojala za liste papirja in še mnogo več. Čim prej si oglejte možnosti, ki jih ponujajo naša stojala za liste papirja in dodatna oprema. Pri nas imate vedno zadnjo besedo!

Stojala za liste papirja

Vodite živahen pogovor, vaši kolegi pa v sobi drug čez drugega posredujejo svoja dejstva, zamisli in iztočnice. Kaj boste naredili? Preprosto se obrnete proti stojalu za liste papirja in sproti pridno zapisujete! Tako bo ostalo vse zabeleženo in pogovor je bil učinkovit. Mi bi rekli: 1 : 0 za naša stojala za liste papirja!
Najdenih je bilo toliko artiklov: 9
| | |
Predstavitvena omarica
bela tabla s projekcijsko površino
Neto
od 1.220,-
Flipchart
za sistem z dvojnimi vodili
Neto
248,-
Neto
385,-
MAUL - Flipchart
s štirinožnim ogrodjem
Neto
154,30
Stojalo z listi papirja, pomično
z zvezdastim podnožjem
Neto
162,80
Neto
187,40
Večnamensko stojalo za liste papirja
pomično, za sedeče delo, kot miza
Neto
255,50
Flip-Chart
stoječi model s stranskimi ročicami
Neto
149,80
Flip-Chart
nastavitev višine s teleskopskimi nogami
Neto
od 95,-
Najdenih je bilo toliko artiklov: 9
Primerjava izdelkov