Skladiščni zaboji, skladiščne posode

Opremljanje in vzpostavljanje sistema v skladišču pogosto predstavlja zapleteno delo, ki zahteva natančnost. Še dobro, da imamo za to ustrezne izdelke! Od odprtih skladiščnih zabojev, zabojev za zlaganje in transportnih zabojev do posod, cistern in sodov − pri nas boste našli obsežno ponudbo za svojo skladiščno opremo. Pri tem so na prvem mestu varnost, funkcionalnost in kakovost.

Skladiščni zaboji in posode – red in pregled v vsakem trenutkuDobro organizirano skladišče je najboljše zagotovilo za nemoteno delo. S pravimi skladiščnimi zaboji in posodami lahko v majhnih prostorih ohranite red in pregled, tudi ko ste v časovni stiski. Pri podjetju kaiserkraft lahko dobite vse, kar za to potrebujete: od skladišč za majhne dele in odprtih skladiščnih posod, transportnih zabojev in posod ter zabojev za nalaganje ali mrežastih zabojev do silosov in zabojev s preklopnim dnom.
Inteligentno nalaganje in izkoristek obstoječega prostora s skladiščnimi posodamiOsnova vsega je regal. Z razširljivimi sestavljivimi in privijačenimi regali, širokimi regali in regali za velike obremenitve ali skladiščnimi regali ustrezne velikosti boste izkoristili obstoječi prostor in omogočili dobro premikanje med njimi. Potem potrebujete samo še ustrezne zaboje za postavitev v regale. Na voljo so na primer:

Pri izbiri bodite pozorni, da se bodo model zaboja, vsebina in regal medsebojno ujemali. Pri tem ima pomembno vlogo material. V naših nasvetih o vrstah umetne mase boste izvedeli več o različnih umetnih masah in njihovih lastnostih.
Sanjska ekipa: varno shranjevanje skladiščnih zabojev na paletahNe glede na to, ali se odločite za skladiščenje na policah ali na tleh, so palete obvezna podlaga za vse vrste zabojev. Naložene in zavarovane na paletah jih je mogoče enostavno in hitro premikati z enega mesta na drugega s paletnimi ali dvižnimi vozički. Z natičnimi okvirji lahko paleto v kratkem času spremenite v zaboj za majhne in velike dele. Več o paletah in njihovih lastnostih si preberite v naših nasvetih za nakup evro palet in palet iz umetne mase.
Predpisi in nasveti za varno skladišče – varnost na prvem mestuČe opremljate skladišče, morate upoštevati nekatere predpise in zakone. Temeljna določila vsebujejo nemški predpisi za varnost pri delu DGUV 108-007. Enako pomembni so tudi predpisi za gradbeništvo in protipožarno zaščito.Če skladiščite lahko vnetljive, strupene ali druge nevarne snovi, morate upoštevati nemško uredbo o nevarnih snoveh. Za varno skladiščenje ponujamo tudi ustrezne posode in primerno dodatno opremo. V naši ponudbi za delo z nevarnimi snovmi najdete na primer prestrezne kadice v stacionarni in mobilni izvedbi, ki poskrbijo za to, da se ne bo razlilo nič, kar se ne sme. S pomičnimi podstavki ali vozički za sode pa boste nevarne snovi varno prepeljali na želeno mesto.Več informacij o različnih tipih prestreznih kadic najdete v naših nasvetih o prestreznih kadicah iz GFK in nasvetih o obstojnosti prestreznih kadic.
Sistematično opremljanje je vedno koristnoČe ureditev s skladiščnimi zaboji in posodami dobro deluje, prihranite čas in denar, preprečite nesreče ter naredite dober vtis na stranke in poslovne partnerje. Ne veste, kateri zaboj bi bil za vas najboljši? Obrnite se na nas – z veseljem vam bomo svetovali!
Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Mrežaste rešetke | Industrijske palete | Transportni kovčki | Visoke omare | Magnetni trakovi | Oljne črpalke | Prekucni zaboji Heson | Palete Heson