080 1037        office@kaiserkraft.si

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Višina
Višina nalaganja
Širina
Širina ploščadi
Nosilnost
Material
Izvedba koles
Prikaži več
 

Ročni vozički

Ročni voziček je klasik med transportnimi vozički. Idealen je za težko, nerodno blago, kakršno se pogosto uporablja v industriji, logistiki skladišč itd. Njegova prednost je, da ga preprosto vlečete z roko, kar pove že ime samo.
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 18
| | |
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 18
Ročni vozički – da vam bo prevoz težkih bremen šel zlahka od rok!
Preden vam podrobneje predstavimo prednosti ročnih vozičkov iz naše ponudbe, bi si radi vozičke najprej ogledali s čisto znanstvene perspektive. Ročni vozički, ki jim včasih rečemo tudi ciza ali ročni ploski voziček, so del obsežne skupine transportnih pripomočkov in vozičkov. So v ožjem sorodstvu z ročnimi transportnimi vozički in zabojnimi vozički, pa tudi transportnimi ploščami in večjimi transportnimi vozički. Skupina ročnih vozičkov pa se spet deli na več podskupin. Različico z dvema kolesoma imenujemo vlečni voziček. Modeli s štirimi kolesi imajo pogosto stranice in jim pogovorno rečemo lojtrniki. Ročne vozičke s štirimi kolesi pogosto srečamo tudi v gospodinjstvih, kjer so priljubljene predvsem izvedbe z lesenimi stranicami.

Novi ročni voziček – katerega bi najraje imeli?
Ročni vozički iz naše ponudbe so izdelani posebej za profesionalno uporabo v industriji, logistiki skladišč in na podobnih področjih. Zato se lahko zanesete, da bodo vsi modeli stabilni, praktični in robustni, poleg tega pa enostavni za nakladanje in razkladanje ter manevriranje. Morate se samo še odločiti za ustrezno izvedbo. Različne nosilnosti, različno velike nakladalne površine, različni materiali površin, s stranicami ali brez … v naši trgovini boste zagotovo našli pravo različico. Če pa se ne morete odločiti, vam bomo seveda z veseljem pomagali. Zanesite se na nas!

ŽELITE PRIKAZ, PRIMEREN ZA MOBILNE NAPRAVE?

Spletna trgovina KAISER+KRAFT je zdaj na voljo tudi v mobilni različici, ki se bo neprestano razvijala.
Test mobilnega prikaza
Primerjava izdelkov