Pulilniki žebljev, lomilke

Nadzorovano lomljenje: z uporabo lomilk in orodja za puljenje žebljev ustvarite učinek vzvoda, ki pomaga pri rahljanju še posebej močnih spojev, tako pri predmetih iz kamna kot tudi lesa. Tudi če žeblji ali lepilo držijo materiale skupaj, lahko s pomočjo lomilk v trenutku prekinete povezavo. V spletni trgovini kaiserkraft dobite lomilke, vzvode za žeblje in luknjanje v različnih izvedbah.

V kategoriji Pulilniki žebljev, lomilke boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: KS Tools.

Lomilke in vzvodi za žeblje – učinek vzvoda za večjo močLomilke so vsestransko orodje, ki sodi v vsako delavnico. Pri rušenju, vzdrževanju zelenih površin ali popravilih – to orodje tudi s sorazmerno majhnim naporom razvije močan učinek vzvoda. Z njim lahko v kratkem času zrahljate tudi stabilne spoje.Katere vrste lomilk obstajajo?Lomilke in lomilni vzvodi se razlikujejo predvsem po obliki svojih koncev. Odvisno od potrebnega vzvoda in delovnega kota so na voljo na primer zaobljeni modeli za dviganje tlakovcev ali obdelavo zidov. Nekatere lomilke imajo namesto dleta razcepljeno glavo. Uporabljajo se kot oblika vzvoda za puljenje žebljev in popustijo vijake ali žeblje iz trdnega spoja.Klasična lomilka ukrivljene ali ravne oblike optimalno izkoristi silo vzvoda glede na svojo dolžino. Za vsestransko uporabo v omejenih prostorih lahko naročite prilagodljivo orodje z zglobom in krogelno glavo. Optimalen vzvod lahko dosežete z lomilkami z okroglimi ali večkotnimi profili, saj jih je mogoče še posebej zanesljivo prijeti.Za kaj se uporablja vzvod za žeblje?S kleščami lahko odstranite žeblje ali vijake iz različnih podlag. Če pa uporabite vzvod za žeblje, prihranite čas, trud in energijo. To še posebej velja, če je spojni element in podlago težko ločiti. Poleg tega z uporabo vzvoda za žeblje zmanjšate tveganje, da bi se krhki ali poškodovani žeblji in vijaki zlomili.Z glavo klešč ustvarite točkoven pritisk na glavo vijaka, medtem ko vzvod za žeblje nastavite pod njo. Tako lahko žebelj ali vijak izvlečete iz podlage z enakomerno silo, ki ne poškoduje materiala.Kako se uporablja lomilka?Pri delu z lomilko je treba uporabiti ustrezno silo. To pomeni tudi, da morate čim natančneje oceniti upor. Tako boste preprečili, da bi odlomljeni elementi leteli naokrog. Premične površine pritrdite s primeži ali drugimi pripomočki.Če iščete dodatno opremo za uporabo v industriji, pobrskajte po naši bogati ponudbi. Če imate vprašanja o lomilkah, lomilnem orodju itd., se obrnite na nas. Naša servisna ekipa vam bo z veseljem osebno svetovala.
Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Orodje za upogibanje | Pnevmatsko orodje | Kladiva | Dleta | Nastavki | Momentni ključi