Odvijalniki lepilnega traku, podajalniki lepilnega traku

Kdor redno pakira, ve, da so odvijalniki in podajalniki lepilnega traku pravo olajšanje, saj prihranijo čas in tudi živce. Naredite nekaj dobrega zase in si izberite ustrezno profesionalno napravo!

V kategoriji Odvijalniki lepilnega traku, podajalniki lepilnega traku boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft basic, tesa.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Za dolžino traku
Ustrezno
Število izdelkov: 22

Odvijalniki in podajalniki lepilnih trakov: pripomočki za industrijo, trgovino in pisarnoZ odvijalniki lepilnih trakov prihranite veliko časa in dela. Osnovna zahteva je, da se odvijalnik, lepilni trak in embalaža med seboj ujemajo. V spletni trgovini kaiserkraft najdete bogato izbiro odvijalnikov in podajalnikov lepilnih trakov za vse potrebe – od namiznih odvijalnikov za samolepilni trak do podajalnikov mokrih lepilnih trakov.Nasveti za izbiro odvijalnika lepilnih trakovNastavite, odvijete in že je končano – z ustreznim podajalnikom lepilnega traku je delo z lepilnim trakom veliko lažje in učinkovitejše. Pomembno merilo za izbiro naprave je širina lepilnega traku. Koristna je tudi vgrajena zavora za odvijanje traku. Vendar pri izbiri odvijalnika ali podajalnika lepilnega traku upoštevajte predvsem način uporabe.Za zaposlene, ki se pri pakiranju premikajo od ene palete do druge, je primeren ročni odvijalnik. Kdor med pakiranjem le redko zamenja delovno mesto, naj uporabi namizni odvijalnik. Ta model je na voljo v posebej elegantni obliki za pisarno ali s spono za zategovanje.Če običajni lepilni trak ne zadostuje, izberite podajalnik mokrih lepilnih trakov, ki zagotavljajo izredno zanesljivo zapiranje: trak poskrbi za zaščito pred krajo, je okolju prijazen ter neobčutljiv na vročino, mraz, vlago in svetlobo. Na elektronskih podajalnikih trakov je mogoče nastaviti tudi različne dolžine.Odvijalnik lepilnega traku, pakirni trak in drugi pripomočkiOdvijalnik lepilnega traku je idealen pomočnik le v kombinaciji z ustreznim lepilnim trakom. V trgovini kaiserkraft boste našli tudi veliko izbiro embalažnih materialov in dodatkov.Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Varilne naprave | Krčljive folije | Palete za enkratno uporabo | Natančne tehtnice | Ročni odvijalniki | Lesene palete | Ovijalni trakovi HSM | Pakirne mize TRESTON