Zbiralnike odpadkov in pepelnike

Ni treba, da se pred stavbo nabirajo odpadki. Zunanje območje opremite z zbiralniki odpadkov in pepelniki ter poskrbite za vzorno čistočo!

V kategoriji Zbiralnike odpadkov in pepelnike boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: VAR, FLORA, PROCITY, Rubbermaid, eurokraft pro, Kongamek, Gmöhling, Justrite, Hailo, helit, rothopro.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 316

Zbiralniki odpadkov in pepelniki za uporabo na prostemOb lepem vremenu se vsi veselimo odmorov na prostem. Kam pa lahko odvržemo ovitke žvečilnih gumijev ali cigaretne ogorke? Zbiralniki odpadkov in pepelniki iz ponudbe podjetja kaiserkraft bodo poskrbeli, da bodo zunanje površine in okolica vse leto čiste.
Zbiralniki odpadkov in pepelniki za uporabo na prostemV kadilnih kotičkih, poleg klopi ali pod nadstreški nenehno nastajajo smeti. Da bodo takoj pristale v pravem košu, vam ponujamo različne zbiralnike odpadkov, pepelnike in velike smetnjake. Naša držala za vreče za smeti lahko postavite na tla ali prostorsko varčno pritrdite na steno, enako tudi pepelnike. Pepelniki so na voljo kot neopazni stenski modeli za kadilne kotičke, vitki stebričasti pepelniki, ki jih postavite pred vhod, ali stoječi pepelniki s strešico za nezaščitena mesta. Lahko pa ubijete dve muhi na en mah in se odločite za kombiniran pepelnik, ki združuje pepelnik in koš za smeti.Da okolica podjetja ne bo samo čista, ampak tudi varna, so vsi pepelniki kaiserkraft odporni proti ognju. Modeli s samodejnim gašenjem pa preprečujejo nastajanje neprijetnega dima.
Neposredno ločevanje odpadkov za čisto okolje – z ustreznimi zbiralnikiZ ustreznimi zbiralniki bo ločevanje odpadkov čisto enostavno, tako v prostorih kot tudi na prostem. Pri zbiralnikih odpadkov s pokrovi ali vrečami za smeti različnih barv bo na prvi pogled razvidno, v katero posodo gredo ostali odpadki in v katero papir. Ogrodja s kolesi odstranjevanje še olajšajo. In če je kljub zbiralniku odpadkov potrebna čistilna akcija, ni treba, da si vreče oprtate na ramo in jih odnašate v smetnjak. Konec koncev ponujamo tudi vozičke za smeti in prijemala za odpadke. Z njimi boste vse očistili hitro in brez neudobnega sklanjanja.