080 1037  

Inovativna IT-oprema
IT-oprema mora biti na voljo predvsem tam, kjer se redno uporabljajo računalniki, monitorji ali strežniki in kjer mora biti neposredno delovanje teh naprav vedno zagotovljeno. Kakovostni materiali in funkcionalna oblika omogočajo, da se posebno pohištvo za osebne računalnike prilagaja posameznim nalogam in skrbi za potrebno zaščito informacijske tehnologije pred škodljivimi vplivi okolice. Z ustrezno IT-opremo lahko organizirate kable, ohranite zasnovo prostora in zaščitite tehniko. Izogibajte se prepletanju kablov, preprečite obrabo, v najboljšem primeru pa se bodo IT-omare ujemale tudi s preostalo pisarniško opremo.

Ustrezna IT-oprema za vsak namen
IT-opremo lahko uporabite za popolnoma različne namene. Kot dopolnilo pisarniškemu pohištvu imajo na primer posebne mize za računalnik ali pulti za pisanje potreben prostor tudi za monitor in za ohišje računalnika. Dodatno dobavljivi predelki in predali predstavljajo možnost za shranjevanje priročnikov, fasciklov ali nosilcev podatkov. Za uporabo v delavnicah so nasprotno primernejše robustne omare za računalnike in delovne postaje z vrati za zaklepanje. Nudijo veliko prostora na majhnem območju in zagotavljajo udoben prostor za tehniko. Premične omare za računalnike so še posebej priročne, saj omogočajo uporabo na različnih mestih v obratu. Za namestitev večjih strežnikov ali celotne omrežne strojne opreme so poleg tega na voljo posebne omare za strežnike in omrežje. IT-oprema iz naše ponudbe je glede na zahteve na voljo v različnih velikostih. Ponudba zajema vse od majhnih stenskih omaric za posamezne strežnike do velikih omrežnih omar, ki kot stičišče združujejo celotno kabelsko napeljavo in pripadajoče strežnike, monitorje in omrežne komponente. Naprave se nato iz teh omar upravljajo s pomočjo IT-opreme. Tudi v tem primeru poskrbijo kakovostni materiali in profesionalna obdelava za potrebno stabilnost in zanesljivost. Poleg tega so strežniške in omrežne omare opremljene s perforiranimi podnožji, vrati ali stranskimi stenami, da zagotavljajo optimalno prezračevanje naprav. Na spletu boste našli veliko izbiro kakovostne IT-opreme za delavnice in pisarne, ki zagotavlja optimalno namestitev računalnikov, strežnikov ali omrežne strojne opreme.

Pohištvo za osebne računalnike

Najboljše mesto za drago tehniko: pohištvo za osebne računalnike. Tako bodo računalnik, tiskalnik, prenosniki in druga zunanja oprema spravljeni na udobnem, varnem ter urejenem mestu. Vi pa boste imeli več prostora na svoji pisalni mizi. Z ustrezno dodatno opremo pa tudi s kabli ne bo več preglavic. Tako bo delo postalo prijetna izkušnja.
Naše kategorije izdelkov
Letve z vtičnicami
Ko prispejo v pisarno ali proizvodnjo novi delovni pripomočki, jih začnemo ...
PC omarice in delovne postaje
Zagotavljajo dovolj prostora za tiskalnik, tipkovnico in preostalo strojno ...
Primerjava izdelkov