080 1037  

Prilagodljive in fiksne dvigalne naprave ter pripomočki za dviganje
V naši spletni trgovini dobite tudi najrazličnejše dvigalne naprave in pripomočke za dviganje. Kadar morate poskrbeti za zanesljivo, varno in praktično dviganje različnih stvari, so najboljša rešitev posebne naprave in pripomočki, na primer viličarji in dvigala za stroje, dvižne mize za večje obremenitve ali premični žerjavi. Tako lahko na primer z delovnimi odri na želeno višino dvignete tako najrazličnejši material kot tudi delavce. Celo zložljivi sistemi se ponašajo z nosilnostjo na primer 300 kg. Dvigalne naprave in pripomočke za dviganje z nosilnostjo od 2000 do 5000 kg lahko opremite tudi z ustreznimi pripomočki za pripenjanje. Paletni dvižni vozički in škarjasti ročni viličarji so pomične transportne priprave, ki s pomočjo hidravlike dvignejo večje tovore. Te dvižne naprave so na voljo tudi z natančnimi tehtnicami. Tako lahko brez dodatnega dela že ob dviganju stehtate težo tovora in znatno pospešite delovne procese. S svojo praktičnostjo se ponašajo tudi mehanski dvižni transporterji. Poleg pomičnih dvigalnih naprav so na voljo še pripomočki za fiksno pritrditev. S fiksnimi portalnimi žerjavi in stebrnimi vrtljivimi žerjavi iz naše spletne trgovine si boste za svoje delovno mesto pridobili pripomočke za dviganje, ki so stalno na voljo za uporabo tam, kjer jih potrebujete. Tako vam ni treba kar naprej hoditi po dvižne naprave, ampak so te vedno na voljo, ne da bi zavzemale dodaten prostor za parkiranje. Žerjavi so na voljo tudi v pomični različici kot delavniški žerjavi z različnimi konstrukcijami. Dvigala pa so nujna pri nakladanju tovornjakov ali dostavnih vozil. Alternativa dvigalnim napravam so nakladalne letve, ki jih KAISER+KRAFT ponuja z luknjami ali brez ter v številnih drugih različicah.

Dvigalne naprave in pripomočki – da vam ne bo nič več v breme
Dvigalne naprave in pripomočki bodo znatno olajšali delo vaših zaposlenih v proizvodnji, skladišču in drugje ter pospešili hitrost dela. Dokazano je, da z lažjimi in avtomatiziranimi delovnimi procesi povečamo delovno normo in istočasno pripomoremo k večjemu zadovoljstvu z delom. Pripomočki za dviganje, ki razbremenijo hrbtenico, roke in noge, bistveno pripomorejo k zdravju zaposlenih. Dvigalne naprave in pripomočki so zato obvezni v podjetjih, kjer je treba dvigati in prestavljati težke predmete. Da vam delo ne bo postalo preveliko breme, v trgovini KAISER+KRAFT naročite dvigala in številne dodatke z vrhunsko industrijsko kakovostjo in dolgo garancijo.

Dvižne naprave, dvižniki

Ko postane tovor v vsakdanjem delovniku obremenitev, pomenijo dvigalni sistemi in dvižne naprave dobrodošlo olajšanje. Ne glede na to, ali potrebujete paletne dvižne vozičke, z ročnim ali električnim delovanjem, velike dvižne naprave, viličarje, sesalne dvižnike, žerjave ali dvižne mize – za vsak delovni napor boste pri nas našli ustrezno tehnološko razbremenitev.
Naše kategorije izdelkov
Delovni odri
Pa gremo: k nepogrešljivemu pomočniku, ki vam bo pomagal premagati velike višine ...
Dvižne mize
Dviganje, spuščanje, dviganje in še enkrat spuščanje … proizvodnih potekov in ...
Dvižniki za stroje
Olajšajte si delo: za premikanje težkih bremen uporabite naše dvižne naprave! Od ...
Dvižni vozički z vilicami
Kdo mora prenašati velike količine blaga ali težke palete na kratkih razdaljah, ...
Mini dvigala
Kaj je majhno in močno, vaš hrbet pa vam bo za to hvaležen? Tako je: naša mini ...
Nakladalne letve
Nalaganje brez težav? Lahko postane resničnost − z našimi trdnimi nakladalnimi ...
Pripomočki za pritrjevanje
Pri dviganju, podpiranju ali varovanju je treba vedno uporabiti primeren ...
Sesalni dvižniki
Zdaj bomo ustvarili tlak oziroma bolje rečeno, podtlak. To je preprost princip, ...
Viličarji
Zlaganje v višino brez primere. Viličarji z ojnico, ročni viličarji ali ...
Žerjavi
Ali ste vedeli, da je izraz ''žerjav'' dejansko izpeljan iz starogrške besede za ...
Svetovanje pri nakupu za kategorijo Dvižne naprave
Primerjava izdelkov