Ustavljači za vrata

Če prisluhnete zaposlenim ali kolegom, spodbudite komunikacijo in skupinsko povezanost. Pokažite svojo pripravljenost, tako da jim na široko odprete vrata – s pomočjo blažilnikov ali talnih zaustavljalnikov vrat. Da z vrati ne boste zadeli v steno, pa priporočamo stenske blažilnike.

V kategoriji Ustavljači za vrata boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Wagner.

Blažilniki za vrata – da ne boste naleteli na zaprta vrataČe kolegi nenehno prihajajo v vašo pisarno, je boljše, da vrata pustite kar odprta. Tako jim sporočite, da bodo naleteli na odprta ušesa. Namesto loputanja z vrati boste imeli tudi več svežega zraka v pisarni.Težka vrata in nenadni sunki zraka pa pogosto preprečijo, da bi bila vrata odprta. Takrat je čas, da namestite blažilnik za vrata kaiserkraft.
Premični ali pritrjeni blažilniki za vrataPonujamo tri različice blažilnikov: talne in stenske blažilnike ter zagozde.Premične blažilnike za vrata preprosto položite na želeno mesto. Vrata držijo odprta samo s svojo težo – brez grdih sledi na novem parketu. Ti modeli so idealni za najete pisarne in vrata, ki naj bodo odprta samo občasno.Za trajno uporabo v lastnih prostorih podjetja pa ponujamo blažilnike s praktično zagozdo. Uporabite jih lahko na vseh gladkih tleh ter jih po želji privijete ali prilepite. Inovativna različica 3-STOP ima tri oblike zagozde z različnim kotom, tako da je primerna za vse širine vratnih špranj.Ne glede, za kateri model se boste odločili, pa se vam ni treba bati, da bodo odprta vrata skazila videz pisarniških prostorov. Blažilniki za vrata iz krtačenega nerjavnega jekla se namreč ujemajo z vsako opremo.
Več izdelkov za opremo pisarneBlažilnik za vrata je dober začetek. Da pa bo tudi vse ostalo enako ustrezno, dobite v trgovini kaiserkraft veliko izbiro izdelkov za opremo pisarne – od zaščitnih talnih podlog, opor za noge do stolčkov na kolesih. Z njimi boste pisarno spremenili v popolno delovno mesto.