Zbiralniki surovin

Priročen sistem ločevanja odpadkov: zbiralniki surovin za recikliranje omogočajo ločeno odstranjevanje surovin, kot so steklo, papir, zunanja embalaža ali celo biološki odpadki. Vse, kar potrebujete za ločevanje odpadkov v svojem podjetju, boste našli na spletni strani kaiserkraft – od robustnega ogrodja za vreče za smeti do ločevalnika odpadkov s 4 ločenimi zbiralniki odpadkov, loputo za vnos in zaprto notranjo posodo. Za več trajnosti.

V kategoriji Zbiralniki surovin boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Rubbermaid, VAR, eurokraft pro, Hailo, rothopro, Gmöhling, DURABLE, eurokraft basic.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 161

Zbiralniki surovin za odstranjevanje smeti v skladu s predpisiČe odpadki podjetja končajo v enem samem zabojniku, to ni posebej trajnostno. Rešitev so zbiralniki surovin. So predpogoj za varčno ravnanje s surovinami in odstranjevanje odpadkov v skladu s predpisi v celotnem podjetju. Ne glede na to, ali so namenjeni za notranjo ali zunanjo uporabo, za pisarno ali skladišče: naša široka ponudba zabojnikov za surovine zagotovo vključuje primeren model za uspešno recikliranje v vašem podjetju.Enostavno ločevanje odpadkov: z ločevalnikom odpadkovLočevanje odpadkov je z zbiralniki surovin in njihovimi praktičnimi funkcijami, kot so odpiranje s pedalom, nihajni pokrov ali odprtina za vnos na ergonomski višini, še posebej enostavno. Pokrovi različnih barv prav tako označujejo, v katero posodo spadajo papir, umetna masa, steklo ali organski odpadki. Da bi preprečili, da bi odpadki pomotoma končali v napačnem košu, ponujamo tudi nastavke s posebnimi odprtinami za vnos.Ponujamo različne modele, od posamičnih zabojnikov za papir, preostale odpadke ali umetno maso do kompaktnih kombiniranih rešitev, kot so zbiralniki surovin z zbiralno postajo s tremi posodami. Naši zbiralniki surovin so glede na različico opremljeni z nastavkom za vreče za smeti ali odstranljivim notranjim košem. Praznjenje košev je potem tako priročno, kot je polnjenje.Zbiralniki surovin za zunanje in notranje prostoreLočevalniki odpadkov s spletne strani kaiserkraft so izdelani iz različnih materialov. Medtem ko so modeli iz trpežne umetne mase namenjeni uporabi v prostorih, so zbiralniki surovin iz nerjavnega jekla primerni kot sistemi za ločevanje odpadkov v zaprtih prostorih in na prostem.Modeli iz pocinkanega jekla so ognjevarni, odporni na udarce in preprečujejo nastanek vonjav. Imajo tudi privlačno obliko: zbiralniki surovin, izdelani s sodobno tehnologijo IML, so plemenitega kovinskega videza in tudi neobčutljivi na udarce ter prstne odtise.Niste prepričani, ali so posamezni zbiralniki surovin ali kompaktni sistemi za ločevanje odpadkov prava rešitev za vaše podjetje? Potem se obrnite na nas! Naša prijazna ekipa svetovalcev vam bo z veseljem pomagala.Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Koši za smeti | Vedra za odpadke s pedalom | Stenski pepelniki | Čiščenje tal | Uničevalniki dokumentov | Prekucna korita | Zbiralniki surovin rothopro | Smetnjaki rothopro