080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Moč
Sijalka
 

Svetila

Nekoč so svetlobo dajale plinske svetilke, sveče in petrolejske svetilke, danes pa so jih zamenjale svetilke in luči v prefinjenih izvedbah. Svetilke LED, svetilke s povečevalnim steklom, ročne svetilke ali svetilke za zasilni tok, s toplo, nevtralno ali hladno belo svetlobo: možnosti so raznovrstne – prav tako kot svetilke in luči v naši trgovini!
Najdenih je bilo toliko artiklov: 79
| | |
MAUL - Svetilka za delovno mesto, vrtljiva za 360°
moč 3 x 14 W, 2 zgibni ročici po 400 mm
Neto
139,-
Neto
89,-
MAUL - Varčna svetilka
s podstavkom in pritrdilom
Cena na zahtevo
Cena na zahtevo
Cena na zahtevo
Cena na zahtevo
Cena na zahtevo
Waldmann - Univerzalna mizna svetilka LED
priključna napetost 100 - 240 V
Neto
728,-
Waldmann - Pisarniška svetilka, bela
dve ročici, kvadratna glava svetilke
Cena na zahtevo
Waldmann - Pisarniška svetilka, bela
ena ročica, okrogla glava svetilke
Cena na zahtevo
Cena na zahtevo
Cena na zahtevo
Cena na zahtevo
Cena na zahtevo
Cena na zahtevo
Svetovanje pri nakupu za kategorijo Svetila
Najdenih je bilo toliko artiklov: 79
Svetilke in luči
Svetila so nepogrešljiva v vsakodnevnem življenju. Še posebej med delovnikom si pomagamo z lučmi in svetilkami, ki so izdelane posebej za določena delovna okolja. Svetilke za pisarne in pisalne mize se zato pogosto zelo razlikujejo od delavniške osvetlitve. V tovarnah potrebujemo posebno osvetlitev, ki na primer vključuje tudi povečevalno steklo, ročne svetilke z zaščito pred eksplozijo ali strojne svetilke. Stropne svetilke s fluorescenčnimi svetilnimi cevmi so primerne za neprekinjeno uporabo, saj v primerjavi z običajnimi svetili električno energijo bolje pretvorijo v svetlobo. Osvetlitev delovnega mesta mora biti usklajena s predpisanimi smernicami, poleg tega pa je dobro, da je tudi energetsko varčna. Izbira ustrezne osvetlitve je vedno odvisna od lastnosti delovnega mesta ter dejavnosti, ki jih opravljamo, zato jo je treba izbrati individualno. Pisarniška osvetlitev je še posebej pomembna, saj smo viru svetlobe za pisalno mizo pogosto izpostavljeni ves dan. Stropne in namizne svetilke morajo skupaj omogočiti zdravo osvetlitev, ki je ustrezna za oči. S premišljeno razporeditvijo ustreznih svetil lahko tudi v temnih prostorih ustvarimo okolje z dnevno svetlobo. Poleg naštetih prednosti lahko z izbiro profesionalnih svetil povečamo tudi motivacijo zaposlenih. Primerna pisarniška osvetlitev poskrbi za dobro delovno vzdušje in visoko motivacijo. KAISER+KRAFT ponuja veliko izbiro svetilk in luči za opremo pisarne.

Lepa svetila z odličnim delovanjem
Poleg običajne pisarniške opreme, kot so na primer pisalne mize, ergonomski stoli, praktični pomični predalniki in raznorazen pisarniški material, lahko pri podjetju KAISER+KRAFT kupite tudi svetila, ki niso samo funkcionalna in primerna za različna delovna okolja, temveč se ponašajo tudi z lepo obliko. Ob LED-svetilih in halogenskih žarnicah so na voljo lepo oblikovana svetila, ki se odlično vključijo v elegantno oblikovane prostore. Oblika svetilke za pisalno mizo naredi dober vtis tudi na poslovne partnerje in stranke. Pri nas najdete kakovostne in elegantne svetilke z dovršeno tehnologijo: lepe svetilke z 20-vatno kompaktno fluorescentno sijalko ustrezajo 100-vatni žarnici.
Primerjava izdelkov