Uničevalniki insektov

Bzzz … Preveč zračnega prometa med delom? Uničevalniki insektov podjetja kaiserkraft z UV-svetlobo zanesljivo pomagajo.

Vaši filtri
Tip izdelka
Bruto cena
46
46
182
182
-
Neto cena
37
37
149
149
-

Uničevalniki insektov – proti letečim vsiljivcemKo na delovnem mestu okrog vas vse leti in brenči, se lahko s tem sprijaznite, lahko se z loparčkom za mrčes odpravite na lov, lahko pa težavo rešite na eleganten način – z uničevalniki insektov podjetja kaiserkraft Slovenija.
Ko potrebujete uničevalnik insektovPogosto se sprijazniti ni prav lahko. Roji žuželk v skladiščih ali proizvodnih halah, pa tudi v pisarnah, močno motijo delo in rahljajo živce. V kuhinjah ali obratih za predelavo hrane predstavljajo tudi higiensko tveganje, pri čemer se razpoloženje gostov v restavraciji poslabša najpozneje takrat, ko muha pristane v juhi.
Kako delujejo naši uničevalniki insektovNa srečo za vas in vaše zaposlene so naši uničevalniki insektov svetlobna leta oddaljeni od loparčkov za mrčes. Ni treba, da žuželke lovite sami ali uporabljate strupene snovi.Naši uničevalniki insektov delujejo po naslednjem načelu:  • Ultravijolična svetloba privablja žuželke.

  • Žuželke ubije visokonapetostna mreža ali pa jih posesa ventilator. Odvisno od modela se žuželke nato posušijo v prestrezni posodi.

  • Posodo občasno izpraznite. Pri uničevalnikih insektov z ventilatorjem lahko koristne žuželke izpustite.


Pomembno: uporaba uničevalnikov insektov z UV-svetlobo je dovoljena samo v zaprtih prostorih, saj na prostem obstaja prevelika nevarnost uničenja zaščitenih vrst in koristnih žuželk.
Kako izbrati ustrezni uničevalnik insektovPri izbiri je odločilna velikost območja, ki ga želite zaščititi pred mrčesom. Predvsem bodite pozorni, da naprava omogoča enostavno čiščenje in uporabo. Če želite napravo uporabljati na območju, kjer se gibajo žuželke, kot so čebele ali čmrlji, izberite različico z ventilatorjem in koristne žuželke izpustite.Še kakšno vprašanje? Z veseljem vam bomo odgovorili. Z našo službo za pomoč strankam lahko kar takoj stopite v stik.