Znamka
+
Dolžina
+
Dolžina ploščadi
+

Vozički za komisioniranje

Kakšen naj bo vaš novi sodelavec? Vedno pripravljen priskočiti na pomoč, spreten, dovzeten, močan in obseden z delom? Takšni so tudi servisni in delovni vozički podjetja KAISER+KRAFT. Primerni so za uporabo na številnih področjih, kjer olajšajo transport težkih predmetov in poskrbijo za dobro počutje zaposlenih.

V kategoriji Vozički za komisioniranje boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: EUROKRAFTpro, Kongamek, HelgeNyberg, QUIPO.

Najbolj prodajano
Število izdelkov: 44
Vozički za komisioniranje – praktične funkcije in različna področja uporabe
Na področju skladiščenja, logistike in montaže se poleg vozičkov za komisioniranje uporabljajo še stojala za material in delovni vozički različnih izvedb. Posamezni modeli so premišljeno prilagojeni različnim zahtevam. Robustni vozički za komisioniranje z jeklenim ogrodjem lahko prevažajo večnamenske zaboje iz umetne mase ali odprte skladiščne posode v različnem številu in velikostih. Številni delovni vozički se lahko zvrnejo in nagnejo, s čimer olajšajo dostop do vsebine v zabojih. Voziček pri tem varno blokirate z vzmetnim zapahom. Praktične so tudi kombinacije fiksnih in nagibnih nivojev. Takšni vozički za komisioniranje imajo praviloma nosilnost do 150 kg in so zato primerni tudi za težja bremena. Delovni material za sedeče in stoječe delo pa lahko pripravite tudi na stojalih za material. Ta ogrodja v obliki pulta imajo poljubno nastavitev višine in zagotavljajo ergonomsko delo. Pnevmatske zavore za spust in kolesa z zavoro poskrbijo za trdno stanje. Poleg transportnih vozičkov pa so na voljo še druge možnosti. V naši spletni trgovini z bogato ponudbo vozičkov za komisioniranje najdete ustrezne izdelke za svoje podjetje.

Nakup vozička za komisioniranje v spletni trgovini
V naši spletni trgovini je nakup vozička za komisioniranje hiter in enostaven. Transportni pripomočki in vozički olajšajo delovne procese na številnih področjih podjetja. Prihranijo čas in olajšajo delo. Vozički za komisioniranje so na voljo za različna strokovna področja. V upravi se uporabljajo pisarniški vozički in vozički za pošto različnih oblik. Lahki pisarniški in skladiščni vozički z ogrodjem iz jeklenih cevi imajo štiri vrtljiva kolesa, zato so zelo okretni, gladko tečejo ter se lahko uporabljajo tako za razdeljevanje pošte kot tudi komisioniranje in montažni material. Za težke pakete v odpremi so boljša izbira vozički za pošto z večjo nosilnostjo. Robustna ogrodja iz jeklenih cevi imajo nosilnost do 200 kg na dveh nivojih, zaradi vrtljivih koles z dvojno zavoro pa jih je mogoče dobro nadzirati. Kolesa iz polne gume, odporna proti obrabi, ne puščajo neželenih sledi na tleh in so zato prijazna do talnih oblog.