Vozički za komisioniranje

Kakšen naj bo vaš novi sodelavec? Vedno pripravljen priskočiti na pomoč, spreten, dovzeten, močan in obseden z delom? Takšni so tudi servisni in delovni vozički podjetja kaiserkraft. Primerni so za uporabo na številnih področjih, kjer olajšajo transport težkih predmetov in poskrbijo za dobro počutje zaposlenih.

V kategoriji Vozički za komisioniranje boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft pro, Kongamek, HelgeNyberg, Gmöhling.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 68

Vozički za komisioniranje in servisni vozički: hitra dostava za zadovoljne stranke!Kot dobavitelj in pošiljatelj lahko odločilno prednost pred konkurenco dobite že v skladišču. Če zaposleni hitro sestavijo naročilo in ga pošljejo na odpremo, naročeni izdelki prej pridejo h kupcu. Vozički za komisioniranje in servisni vozički so zato pomemben pripomoček, da bodo stranke zadovoljne.Katere prednosti imajo servisni vozički in vozički za komisioniranje?Transportne priprave s področja izdelkov za skladišče morajo biti dovolj okretne, da jih lahko usmerjate tudi na majhnih površinah. Biti morajo kot po meri izdelane za svojo nalogo, kar je takoj opazno pri servisnih in delovnih vozičkih.Zaposleni skozi vrste regalov potiskajo voziček na gladko tekočih kolesih, s polic jemljejo blago in izdelke ter jih razvrščajo neposredno v za to predvideno embalažo ali odprte skladiščne posode. Nato odpeljejo transportno posodo na odpremo ali delovno mesto, kjer se potrebujejo nabrani izdelki. Pri tem jim ni treba dvigati težkih zabojev ali se po nepotrebnem stegovati v neprijetne položaje.Tudi na drugih področjih podjetja je zaželeno, da je postavljanje, razvrščanje in razporejanje blaga na voziček kar se da preprosto – na primer v menzi, na hodnikih uprave in pošti, kjer se uporablja pisarniški voziček.Kako takšni vozički zagotovijo ergonomsko delo?Če uporabljate delovne in servisne vozičke, telesa ne obremenjujete z nošenjem težkih in velikih predmetov. Pri številnih modelih vozičkov je mogoče nastaviti višino, nakladalno površino pa zvrniti. To olajša dostop do nabranega blaga in na primer na delovnem mestu v delavnici poskrbi, da lahko dosežete naslednji vijak ali sestavni del, ne da bi se morali pretirano stegovati.Kako nosilni so servisni vozički?Največja nosilnost je odvisna od zgradbe in načina delovanja vozička. Pomično stojalo za material s posamezno nakladalno površino, ki jo je mogoče zvrniti, ima seveda manjšo nosilnost kot voziček za komisioniranje z več nivoji in evro zaboji. Vsekakor pa za izdelke iz naše ponudbe vedno zagotovimo, da optimalno izpolnjujejo visoke zahteve glede nosilnosti za industrijo in delavnico. Če imate kakšna vprašanja o tem, se obrnite na nas!Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Števne tehtnice | Pisemske tehtnice | Ročni dvižni vozički | Aluminijasti zaboji | Trak za mokro lepljenje | Zaboji KLT | Montažni vozički EUROKRAFTpro | Ročni vozički EUROKRAFTpro