Zaščita robov, zaščita površin

Vsi paketi in palete imajo robove. Koristen nasvet za pakiranje: če želite, da blago pride k naročniku varno in nepoškodovano, uporabite zaščito robov – na voljo je v številnih oblikah, velikostih in materialih.

V kategoriji Zaščita robov, zaščita površin boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft basic.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost

Zaščita robov in površin: trki? Ni težav!Tudi robustno transportno blago ima Ahilovo peto, ki je običajno na vogalih in robovih. Izognite se zamudnemu pakiranju ter za veliko in občutljivo blago uporabite izdelke za zaščito robov in površine. S tem olajšate tudi uporabo transportnih sredstev, saj vam pri prevozu ne bo več treba skrbeti zaradi trkov.
Izračun stroškov in uporabnost: katere pošiljke potrebujejo zaščito površin in robov?Ne glede, ali gre za veliko mizo iz kakovostnih materialov ali paleto z zidaki iz porobetona, je zaščita površin in robov vedno pomembna pri prevozu težkega in velikega blaga, ki bi se lahko razcepilo ali pretrgalo.Zaščitni izdelki varujejo občutljiva mesta na izdelku in hkrati zmanjšujejo porabo embalažnega materiala. Za zaščito vogalov mize, ki so dovzetni za poškodbe, bi sicer potrebovali ogromno kartonasto škatlo, v kateri bi bilo dovolj prostora za celo mizo z debelo oblogo. To bi bilo zapravljanje prostora in sredstev, logistični izdatki pa bi bili enormni.Izdelki za zaščito površin in robov v določeni meri tudi zagotavljajo, da se transportno sredstvo na primer ne poškoduje zaradi odrgnin ali razpok, če je naloženo s številnimi paletami z ustrezno zavarovanim obsežnim blagom.
Kaj zagotavljajo izdelki za zaščito robov in površin med prevozom?Kotniki za zaščito robov iz različnih materialov so pomembni za zavarovanje tovora, saj omogočajo tesno namestitev napenjalnih trakov in izboljšajo oprijem številnih materialov – brez nevarnosti poškodb. To velja tudi, če želite tovor premakniti z dvigalnimi napravami.
Rob, vogal, kot: kdaj uporabiti kateri izdelek?Embalaža in blago se morata vedno ujemati. To velja tako za material kot za transportni vsebnik, težo, mere in druge sestavne dele embalaže za optimalen prevoz.Kartonasti vogali in trakovi se uporabljajo pri prevozu pohištva ali kot dodatna zaščitna plast pod ovijalnimi trakovi, medtem ko mreža za zaščito površin zagotavlja, da ostanejo kovinske površine nepoškodovane. Za težke lesene letve na paletah so prava izbira kotniki iz umetne mase v različnih izvedbah.Na voljo imamo tudi trde papirnate ovitke za pošiljanje načrtov, tiskovin ali drugih dokumentov, teleskopski pakirni tulci pa so še posebej pametna izbira za zaščito izdelkov.Še več nasvetov o uspešni logistiki pošiljanja najdete v naših nasvetih za nakupovanje embalažnega materiala!Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Kotniki za zaščito robov | Zložljive kartonske škatle | Zaščita vogalov | Ročni odvijalniki | Krčljive folije | Pripomočki za pakiranje | Pakirne mize TRESTON