Vedra

Profesionalni čistilci, živilski tehniki ali obrtniki vedno potrebujejo vedra. Navsezadnje nič ne prekaša teh univerzalnih posod, in to ne le pri čiščenju. V tej kategoriji boste našli vedra iz umetne mase s pokrovi ali brez njih, vedra iz umetne mase, nerjavnega jekla ali jeklene pločevine, ki so primerna za živila ali težko vnetljiva – in seveda vse pripomočke za čiščenje v podjetju in obrti.

V kategoriji Vedra boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Vikan, eurokraft basic, Vermop.

Znamka
Tip izdelka
Barva
Ustrezno
Število izdelkov: 14

Vedro: čisto samoumevnoČe želite imeti čisto podjetje, potrebujete vedra. Vedra iz umetne mase, nerjavnega jekla ali s pokrovi pa se ne uporabljajo le kot pripomočki za čiščenje, temveč tudi kot prenosne posode za pospravljanje in razdeljevanje.Kakšna vedra obstajajo?Vedro je veliko več kot le zanesljiv pripomoček za čiščenje, o čemer se lahko prepričate tudi v naši ponudbi. Zaradi svojega materiala in številnih dodatkov lahko vedra opravljajo presenetljivo veliko nalog v podjetjih in obrti:  • Jeklena vedra so negorljiva ter lahko poleg številnih tekočin in trdnih snovi shranjujejo tudi pepel, dokler se ne ohladi in je pripravljen za odstranitev.

  • Vedra s pokrovi različnih velikosti omogočajo razdeljevanje najrazličnejših tekočin in izdelkov. Idealna so za učinkovito skladiščenje: s pokrovi jih je mogoče nalagati eno na drugo, brez pokrovov pa jih je mogoče shraniti eno v drugo.

  • Če so vedra primerna za živila, se uporabljajo v komercialnih kuhinjah ali gostinstvu. V njih lahko shranjujemo pripravljene jedi in sestavine, hranimo krmo v hlevih in pri oskrbi živali ter še veliko več.

  • Vedra za čiščenje z izlivom, odlagališčem ali ožemalnikom tvorijo močno ekipo z mopi ali pripomočki za čiščenje oken.


Kako uporabljati vedra za čiščenje?Štiribarvna koda higienskega čiščenja: da bi se izognili navzkrižni kontaminaciji, za različne naloge pri čiščenju uporabljajte različne pripomočke in vedra različnih barv. Strokovnjaki za higieno načeloma uporabljajo vedra iz umetne mase v intenzivnih osnovnih barvah. Enakih barv so tudi krpe za čiščenje, smetišnice itd.  • Za sanitarne prostore, kjer je higiena izredno pomembna, na primer stranišča, izberite oglata ali okrogla vedra iz umetne mase v rdeči barvi.

  • Umivalnice in prostori za umivanje izven stranišča se čistijo z rumenimi vedri 25 l ali z drugo prostornino.

  • Za kuhinje se uporablja zelena barva. Ta je priporočljiva tudi za prostore, kjer se uporabljajo razkužila, na primer v zdravstveni negi.

  • Modra vedra iz umetne mase in pripomočki za čiščenje so rezervirani za pisarne in higiensko neoporečne površine.


Da bi se izognili kakršnemu koli prenosu mikrobov, vedra in pripomočke za čiščenje posameznih območij pripravite na ločene vozičke za čiščenje.Seveda je to smiselno le, če vaše čistilno osebje čisti več kot nekaj kvadratnih metrov določene kategorije. V nasprotnem primeru poskrbite, da bodo čistilni pripomočki ločeno očiščeni in nato tudi ločeno shranjeni.Higiena v pisarni ali red in čistoča na delovnem mestu sta kompleksna, vendar ne zapletena. Potrebujete le ustrezne izdelke, nekaj strokovnih nasvetov in morda malo pomoči pri izbiri opreme. Pri tem vam z veseljem pomagamo. Stopite v stik z nami.