Klubsko pohištvo, pohištvo za recepcije

Pripravite se na sodobne načine dela 4.0 – s pohištvom za salone, preddverja in recepcije, ki spodbuja nove oblike sodelovanja. Tukaj boste našli klasične fotelje, zanimive vreče za sedenje in kakovostno klubsko pohištvo za pisarno ali recepcijo.

V kategoriji Klubsko pohištvo, pohištvo za recepcije boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: BISLEY, Tojo, Topstar.

Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 24

Salon, preddverje in recepcija: prvi vtis je ključnega pomenaBarvite vreče za sedenje, udobno klubsko pohištvo ali privlačno pohištvo za preddverje niso primerni samo za zagonska podjetja! Prvi vtis je odločilen, saj z ustreznim pohištvom za recepcijo že na prvi pogled dokažete strankam, da veste, kaj je pomembno. S skrbno opremljenimi prostori za zaposlene in stranke, čakalnico ali recepcijo si pridobite točke na vsej črti.Kakšno je sodobno pohištvo za salone, recepcije in tudi pisarne?Oblikovalsko razmišljanje, ustvarjalnost na sestankih, zdravje zaposlenih in preprosto dober prvi vtis: medtem ko večina pisarniškega pohištva daje prednost funkcionalnosti, morajo sedeži in pohištvo za sprejemnice, čakalnice in druge prostore spodbujati več sodelovanja, omogočati sproščeno razmišljanje, povečati povezanost in prepričati stranke o vašem podjetju.Z recepcijo ali salonom pošiljate večplastne signale, pa ne le obiskovalcem in strankam, temveč tudi zaposlenim. Takšni prostori:  • Ustvarjajo prijazno in ne preveč strogo vzdušje.

  • Vabijo vas, da se ustavite in družite z drugimi.

  • Poudarjajo, da dela ni treba opravljati le za pisalno mizo.

  • Kažejo, da so zaposleni lahko avtentični.

  • Želijo združiti ustvarjalnost, storilnost in navdih.

  • Odpravijo neprijetnost čakanja.


Kako oblikujemo salon, preddverje in recepcijo?Z eno vrečo za sedenje še ne boste ustvarili salona, s klubsko mizico pa ne čakalnice, ki bi bila prijetna za stranke. Glede na razpoložljivi prostor morate zagotoviti, da lahko manjše skupine sedijo skupaj in se pogovarjajo z zadostno mero zasebnosti. Pri omejenem prostoru raje razporedite nekoliko manj sedežnih garnitur s stilnim klubskim pohištvom, namesto da bi prostor zapolnili do zadnjega kotička.Prav tako ni nujno, da se ves prostor za sedenje nahaja v salonu. Niše v posameznih nadstropjih so idealne za hitre sestanke na oddelkih. Dva fotelja ali udobni stoli, mizica, lončnica in dobra svetloba – nenačrtovani sestanki bodo prinesli hitrejše rezultate in ustvarjalne ideje.Upoštevati morate tudi, kdo naj bi sedel ali delal v teh prostorih. Vreče za sedenje sicer veljajo za udobno klubsko pohištvo, vendar pa niso najbolj primerne za sprejemni prostor podjetja B2B – v poslovnih oblačilih bi bil kar izziv usesti se in vstati z njih.Pri oblikovanju reprezentativnih prostorov je vedno pomembno, kaj želite povedati o svojem podjetju. Zato izberite barve oblazinjenja, sloge pohištva itd., ki se ujemajo z videzom podjetja, ter se raje odločite za nekoliko bolj zadržano opremo.Želite izvedeti, kako ustvariti prijetno okolje na delovnem mestu? Preberite naše nasvete o tem ali se obrnite na nas, če imate vprašanja o naši ponudbi!