Garderobne klopi

Šele, ko jih ni, opazimo, koliko udobja pravzaprav nudijo: garderobne klopi! Mi se tega zavedamo že dolgo, zato nudimo veliko izbiro različnih modelov, z naslonom ali obešalno letvijo, enostranske ali dvostranske. Poiščite primerno garderobno klop.

V kategoriji Garderobne klopi boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Sypro, C+P, Wolf, eurokraft basic, eurokraft pro.

Vaši filtri
  Znamka
  Tip izdelka
  Trajnostnost
  Višina [mm]
  Dolžina
  Višina sedeža
  Bruto cena
  Neto cena
  Ustrezno
  Število izdelkov: 82

  V športu, kulturi, poslu ali wellnessu: povsod potrebujete garderobne klopi  Obleka naredi človeka – predvsem ustrezna obleka za določeno priložnost.


  Pri nas najdete kakovostne garderobne klopi v različnih izvedbah, na katere se bodo vaši zaposleni ali obiskovalci med oblačenjem ali preoblačenjem lahko usedli. Naložba v ustrezen model se vedno izplača, saj garderoba ni samo funkcionalno stojalo za oblačila z odlagalno površino in sedežem. Garderoba glede na kakovost opreme deluje tudi kot vizitka za vaš inštitut, podjetje ali urad.  Strong Buy: Vložite v garderobno klop že danes  V naši ponudbi sta s podjetjema Wolf in EUROKRAFT zastopana vodilna proizvajalca garderobnih klopi, ki ponujata izjemno raznolikost: enostranske klopi za montažo na steno, obojestranske za prosto postavitev v prostoru, dolžine od 1000 do 2000 mm, z naslonjalom ali brez njega in z rešetkami za čevlje ali brez nje. Kdor ima izbiro, … bo zadovoljen zaradi raznolike ponudbe. Različne elemente lahko privite tudi poljubno kombinirate.  Strokovni nasvet: zanašajte se na prave surovine! Lakirane police iz bukve, smreke ali bora zagotavljajo veliko prostora, pralne letve iz umetne mase pa omogočajo uporabo v mokrem okolju ali na prostem. Pri tem sta trdnost in prilagodljivost izdelkov samoumevna. Različni materiali in oblike naših garderobnih klopi se lahko enostavno vključijo v koncept opreme vašega podjetja. Po višini nastavljive plastične noge pod štirikotnimi profili iz praškasto lakiranega nerjavnega jekla izravnavajo talne neravnine. Ali morda kaj manjka? Saj res, kljukice. Plašče, jopiče ali srajce lahko obesite na do deset kljukic na vsaki strani. Odprtih ali zakritih z letvami. Potrebujete obešalnike? Vaša garderobna klop je na voljo le z enim klikom.  Obsežna ponudba za vaše skupne prostore  Podjetje kaiserkraft ne bi upravičilo svojega imena, če vam na področju opreme vaših skupnih prostorov ne bi mogli ponuditi popolne storitve z vsem, kar potrebujete. Od širše celote do najmanjših podrobnosti. Seveda vam nudimo tudi garderobe brez klopi, po želji tudi na kolesih. Potrebujete ideje za wellness prostore? Imamo to, kar iščete. Od popolne opreme za umivalnice do preprostih oblog za mokre prostore. S čim vam lahko še pomagamo? Obrnite se na nas in poskrbeli bomo za vse.