Vreče za odpadke

Za nemoteno odstranjevanje odpadkov: papir ter mešane, biološke in težke odpadke lahko enostavno odstranite v vrečah za odpadke, ki se ne trgajo. Izbirate lahko med različnimi prostorninami in barvami vreč. Potezni trak in držalo pa še poenostavita uporabo. Oglejte si ponudbo vreč za odpadke v spletni trgovini kaiserkraft!

V kategoriji Vreče za odpadke boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: CEMO, Deiss, Rubbermaid, VAR, Justrite, Unger, Wolf.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 90

Vreče za smeti za brezhibno odstranjevanje odpadkov


Ni več prostora, zato se je delo ustavilo? Z vrečami za smeti kaiserkraft se odstranjevanje odpadkov ne bo nikoli ustavilo, smeti pa se ne bodo nabirale.


V naši trgovini so na voljo vrečke za pisarne in vreče za skladišča, vsestranske vreče in vreče za težke ali biološke odpadke. V kombinaciji z ustreznimi posodami so popolna izbira za brezhibno odstranjevanje odpadkov.Za vsak zabojnik in koš ustrezna vreča


S prostornino od 6 do več kot 1000 l so naši koši za odpadke primerni za vsakršne potrebe.


Vsekakor pa pri roki nimamo samo ustreznih velikosti. Zato vam ponujamo vreče in vrečke za smeti iz različnih materialov za zbiralnike surovin v pisarni, koše za smeti v delavnici in smetnjake v skladišču:


  • Vreče iz umetne mase, odporne proti trganju in narejene iz okolju prijaznega polietilena, za koše za odpadke v različnih velikostih

  • Vreče iz papirja za biološke odpadke, ki jih je mogoče kompostirati

  • Zelo močne vreče za težke smeti iz PE-LD

  • Vreče za omare za perilo

  • Z aluminijem prevlečene vreče za posebne odpadke za kombinirane koše za odpadke in pepelnike

Več o razlikah med vrečami za odpadke iz različnih materialov najdete v naših nasvetih za izbiro ustreznih vreč za odpadke.Dodatna oprema za shranjevanje in transport


Vse spakirano v vreče? Hitre vezice bodo poskrbele, da bo to tam tudi ostalo. Ali pa morda uporabljate aparat za vitje? Privijte, okoli vreče namestite žično zanko, namestite aparat za vitje. Noben vozel ni tako močan.


Seveda boste pri kaiserkraft našli tudi primerne posode, kamor boste lahko spravili naše vreče za smeti. Prav tako pa tudi prijemala za odpadke in pepelnike ali vozičke za zbiranje odpadkov – za popolno čistočo na delovnem mestu.