080 1037  

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Globina
Širina
Višina
 

Skladiščni vsebniki

Imate velike potrebe po skladiščnem prostoru in malo prostora? Torej so lahko ustrezna rešitev skladiščni zabojniki, saj vam nudijo izjemno prilagodljivo izrabo prostora in zanesljivo zaščito pred vremenskimi razmerami – znotraj in zunaj.
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 6
| | |
Izolirani vsebnik
pocinkana, z lesenimi tlemi
Neto
od 4.590,-
Vsebnik za hitro postavitev
pocinkan, razstavljen, brez lesene talne obloge
Neto
od 1.525,-
Vsebnik za hitro postavitev
pocinkan, razstavljen, z leseno talno oblogo
Neto
od 1.545,-
Vsebnik za hitro postavitev
pocinkan, sestavljen, z leseno talno oblogo
Neto
od 1.825,-
Kombinacija vsebnikov za material
pocinkana, brez lesenih tal
Neto
od 4.090,-
Kombinacija vsebnikov za material
pocinkana, z lesenimi tlemi
Neto
od 4.250,-
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 6
Skladiščni zabojniki – za varno shranjevanje
V tej kategoriji najdete skladiščne zabojnike, zabojnike za material, izolirane zabojnike in zabojnike za hitro postavitev v različnih izvedbah in velikostih. Zabojniki za material za uporabo na prostem omogočajo varno skladiščenje materiala, delovnih naprav in blaga ter zaščito pred vlago in vremenskimi razmerami. S skladiščnimi zabojniki, ki jih lahko naložite drugega na drugega, boste odlično izkoristili prostor. Izdelani prostori, ki jih je mogoče hitro postaviti, pa predstavljajo dodatni skladiščni prostor tudi za kratkoročne projekte. Skladiščni zabojniki so zelo varni in praktični ne samo zaradi svoje trdnosti in materiala, ampak tudi zaradi varnostnih ključavnic in dobre izolacije. Pri logistiki in vmesnem skladiščenju so zabojniki za material in skladiščni zabojniki zato odlična izbira za različne načine uporabe, predvsem pa za varno shranjevanje.

Zabojniki za material, skladiščni zabojniki in prostorski sistemi
Zabojniki za material in prostorski sistemi so na voljo že predhodno sestavljeni ali razstavljeni na posamezne dele. Skladiščni zabojniki z lesenimi tlemi so enostavni za čiščenje in vzdrževanje. Od mesta postavitve in blaga, ki bo shranjeno v zabojniku za material, je odvisno, ali je bolje izbrati pocinkano, lakirano ali kakšno drugo različico. Skladiščni zabojnik glede na konkretno konstrukcijo ne potrebuje lastnih temeljev. Zabojnik s patentiranim sistemom hitre postavitve lahko enostavno namestite brez dodatnega orodja. Primer za to je ta zabojnik za hitro postavitev iz pocinkane trapezne pločevine. Zabojniki za material in za hitro postavitev predstavljajo res praktično možnost razširitve takrat, kadar je treba obstoječi skladiščni prostor povečati za natančno določeno površino. Zabojnike lahko postavite na poljubno mesto na dvorišču, v hali ali na dovozu, torej tam, kjer so najbolj pri roki. Zaradi enostavne konstrukcije jih tudi hitro razstavite. Podjetniki lahko zato svojo razpoložljivo skladiščno površino poljubno prilagajajo trenutnim zahtevam. V kakovostni ponudbi podjetja KAISER+KRAFT si oglejte vse podrobnosti o prostorskih sistemih za skladiščenje. Svoj novi skladiščni zabojnik, izdelani prostor ali drugo praktično razširitev skladišča si izberite pri podjetju KAISER+KRAFT, po želji lahko tudi kot kombinirani priključni sistem, ki ga je mogoče izgraditi v praktično majhno skladišče do velikosti 30 m².
Primerjava izdelkov