Nizke omarice

Višje ni vedno bolje: elegantne nizke omarice so pravi prostorski čudež v pisarni in brez težav opravljajo najrazličnejše vloge. Pozdravite svoj novi delilnik prostora ali pult – svoje novo najljubše pohištvo!

V kategoriji Nizke omarice boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: mauser, C+P, eurokraft pro.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 74

Nizke omarice: glavni igralci na stranski liniji pisarneTudi najlepše pisarniško pohištvo postane nad določeno velikostjo precej dominantno. Večja kot je omara ali regal, večja je verjetnost, da bo prostor videti prenatrpan. Nizke omarice ne povzročajo teh težav. Ravno nasprotno: glavni protagonisti na stranski liniji pisarne vam ne pomagajo le z vidika prostora za shranjevanje in vizualne prostornosti.
Kakšna je vloga nizkih omaric v pisarni?Nizke omarice niso le praktične komode. Nizki modeli za shranjevanje se odlikujejo tudi po odlični izrabi prostora na najmanjši možni površini. Z drsnimi namesto krilnih vrat in predali z zaklepanjem so več kot le dodatek k pisalni mizi, pisarniškemu stolu in omari za dokumentacijo.Nizke omarice …
  • … poskrbijo, da so majhne pisarne videti večje.

  • … z drsnimi vrati ne potrebujejo prostora za odpiranje vrat pred omarico.

  • … umirijo prostor z jasnim, diskretnim dizajnom.

  • … ustvarijo dodaten prostor za odlaganje in predstavitve na vrhu.

  • … se lahko uporabljajo kot pult in za delitev prostora.

  • … omogočajo dober dostop do dokumentov in pisarniškega materiala.


Nekatere naše nizke omarice vrhunskih proizvajalcev, kot so C+P, mauser ali naša lastna blagovna znamka EUROKRAFTpro, so izredno vsestranske. Druge različice navdušujejo z dodatnimi detajli, kot so zvočno izolirane akustične sprednje in zadnje plošče, prilagodljivi koncepti koles in nog ali še posebej nizka izvedba. V vsakem primeru so nizke pisarniške omarice s predali, elementi omar in podobnim idealne, da v pisarni dopolnijo običajno zasnovo opreme z omaro, mizo in stolom.
Opremljanje pisarne z nizkimi omaricami – na kaj je treba biti pozoren?Prva in najpomembnejša stvar pri opremljanju pisarne sta vedno pisalna miza in ergonomski pisarniški stol. Poleg tega obstajajo natančni predpisi o razpoložljivem prostoru, ki ga mora vsako delovno mesto omogočiti zaposlenemu. Računajte s približno osem do deset kvadratnimi metri skupne površine na delovno mesto.Zato nizke omarice, omare za dokumente, pomične predalnike in druge rešitve za shranjevanje izberite šele, ko ste že oblikovali osrednji del pisarne. Pri tem je za harmonično delovno okolje ključnega pomena tudi enotna zasnova.Na splošno prostora za shranjevanje v pisarni raje ne izračunajte pretirano velikodušno. Čeprav so mape in papir še vedno potrebni, prevelika količina pisarniškega pohištva spodbuja ljudi h kopičenju (nerazvrščenih) predmetov. Zaradi tega je soba videti bolj polna in natrpana, kot je potrebno. Bolje je uporabiti manj pohištva, vendar naj bo skrbno izbrano. Postavite ga tako, da lahko s svojega delovnega mesta z enim gibom dosežete želeni predmet.Želite ubiti več muh na en mah? V pisarni odprtega tipa na primer postavite dve enaki nizki omarici s hrbtno stranjo skupaj, s čimer ustvarite otok za pogovore, kratke stoječe sestanke ali opremo za kavo.Vedno smo vam na voljo za domiselne nasvete za opremljanje in seveda tudi za vaša vprašanja. Obrnite se na nas ali nam dovolite, da vam svetujemo pri načrtovanju pisarne.