Omare z navpičnimi izvlečnimi deli

Želite, da so orodje, material in drugi majhni deli pregledno in prostorsko shranjeni? To kliče po naših omarah z navpičnimi izvlečnimi ploščami. Preprosto izvlecite ustrezno ploščo ali steno z luknjami – in ste končali. Presenečeni boste, koliko stvari lahko shranite v takšno omaro z navpičnimi izvlečnimi ploščami!

V kategoriji Omare z navpičnimi izvlečnimi deli boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Pavoy, eurokraft pro, LISTA.

Omare z navpičnimi izvlečnimi deli: pokončna zasnova za red!Omare z navpičnimi izvlečnimi ploščami so v laboratorijih ali lekarnah nepogrešljiv del opreme. Zakaj ne bi bilo tako tudi v pisarni, delavnici ali skladišču? Navpična razporeditev in premišljene funkcije namreč prihranijo prostor in zagotavljajo izjemno preglednost.S čim se ponašajo omare z navpičnimi izvlečnimi deli?Običajno delavniško in pisarniško pohištvo za shranjevanje dokumentacije ali delovnega gradiva ponuja fiksno nameščene predelke z določeno globino. Zato je včasih morda težko priti do vsebine in najti tisto, kar iščete. Poleg tega pa v njih ni mogoče vsega preprosto shraniti.Pri omari z navpičnimi izvlečnimi ploščami se predelek povsem pomakne iz omare in je dostopen z obeh strani, zato je shranjevanje vanj zelo prilagodljivo.Številni modeli so opremljeni s stenami z luknjami, na katerih lahko s kavlji in dodatno opremo pregledno razporedite inventar. To je na primer pametna odločitev pri zelo nepriročnih kosih, kot so križni ključi za kolesne vijake ali velike vodne tehtnice, ki jih sicer skorajda ni mogoče priročno shraniti v omaro.Različice z odlagalnimi površinami so primerne za razvrščanje drobnega materiala v odprtih skladiščnih zabojih. Ker je na posamezno omaro na voljo več izvlečnih delov, lahko svoj material smiselno razvrstite in vam ni treba vedno preiskati celotne omare.Kako poteka postavitev omar z navpičnimi izvlečnimi deli?Sprednji izvlek vas bo odrešil skrbi v zvezi s prostorom, potrebnim za odpiranje vrat omare. Več omar z navpičnimi izvlečnimi ploščami lahko brez težav postavite v vrsto in tako optimalno izkoristite tloris pri še tako majhnih prostorih.Morda lahko razmislite tudi o tem, da bi red v skladišču ali delavnici še lažje ohranjali z različno obarvanimi sprednjimi ploščami. Tako vam nikoli več ne bo treba iskati koles in kolesc ali druge drobne dodatne opreme.Med izdelki za pisarno in delavnico vam ponujamo še številne druge inovativne zamisli za organizacijo in red. Oglejte si na primer našo ponudbo predelnih sten za delitev omar in predalnikov ali pa se preprosto obrnite na nas, če imate glede izdelkov posebne želje.