Poštni nabiralniki

O smislu in namenu poštnih nabiralnikov nam ni treba razpravljati. Lahko pa se pogovorimo o njihovi velikosti, materialih in obliki. Kakšen naj bo vaš novi poštni nabiralnik? Iz nerjavnega jekla ali jeklene pločevine? S poševno ali ravno strešico? Zaobljen ali oglat? Velik ali običajne velikosti? Možnosti je veliko. Oglejte si torej našo ponudbo in si izberite najljubšega.

Tip izdelka
Višina [mm]
315
315
780
780
-
Barva
Ustrezno
Število izdelkov: 14

Poštni nabiralniki – varen prostor za vašo poštoVsi dobro vemo, da so poštni nabiralniki nepogrešljivi za hitro in zanesljivo prejemanje pošte, vendar ali ste vedeli, da za nabiralnike obstajajo določeni standardi, ki naj bi olajšali delo poštarjem in prejemnikom? Ste morda že kdaj pomislili na to, kako nabiralnik olajša logistiko pošte? Pa si oglejmo!
Ob pravem času na pravem naslovu – vse se začne z nabiralnikomČe premišljujete o nakupu novega poštnega nabiralnika za postavitev na zunanjem območju svojega podjetja, niso pomembni samo material, velikost in barva. Premislite tudi, ali bi bilo smiselno naročiti več modelov.Prednosti so kot na dlani: če namestite nabiralnike za različne oddelke in te na spletni strani označite kot različne naslovnike, si prihranite dolgotrajno razvrščanje in razdeljevanje pošte. Ko bo poštar seznanjen z vašim sistemom, ne bo prihajalo do zamenjav. To deluje še posebej dobro, če za vsak oddelčni nabiralnik izberete drugačno barvo. Z enako obliko nabiralnikov pa poskrbite za enoten videz. Odlično, da je večina modelov v trgovini kaiserkraft na voljo v različnih barvah.Nemara pa bi bilo smiselno, da poleg standardnih modelov za pisma namestite tudi večje nabiralnike, ki imajo dodaten predal za velike pošiljke. Tako poštarju ne bo treba tlačiti pošiljk v nabiralnik ali jih celo odložiti na neprimernem mestu.
Ali obstajajo standardi in predpisi za poštne nabiralnike?Standard DIN EN 13724 se nanaša na poštne nabiralnike in zagotavlja, da običajni poštni nabiralniki omogočijo nemoteno dostavljanje pošte. Pri tem med drugim velja naslednje:  • V nabiralnik mora biti mogoče vstaviti kuverto C4 brez prepogibanja in poškodb

  • Visoka zaščita pred vremenskimi vplivi in korozijo za uporabo na prostem (da pošta torej ostane suha)

  • Količina vstavljanja je najmanj 40 mm (torej dovolj prostora za veliko pošte)

  • Trdna oblika, zaščitena pred vlomom


Če imate še kakšno vprašanje glede naše ponudbe nabiralnikov kaiserkraft za namestitev na zunanjost vaših objektov, se lahko kadar koli obrnete na nas.