Etikete, podajalniki etiket

Nalepite, končano! Pri etiketah zagotovo ne boste izgubljali časa. Naši podajalniki etiket in etikete so tako praktični in zanesljivi, da vam bo šlo delo kar samo od rok …

V kategoriji Etikete, podajalniki etiket boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: magnetoplan.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 13

Etikete in podajalniki etiket: hitro lepljenje namesto zapletenih odpremnih žepovČe se vam zdi, da imajo etikete v logistiki vedno večjo vlogo, se ne motite. Za to obstaja dober vzrok: etikete za lepljenje in obešanje so v nekaj sekundah natisnjene in nameščene ter ponujajo informacije o pošiljki, ki jih lahko digitalno preberete. Za tolikšno količino informacij so bili prej potrebni dolgi odpremni listi in obsežne dobavnice. Zato etiket nikar ne podcenjujte.
Zakaj so etikete pomembne?Vsaka etiketa na kartonasti škatli ali odprti skladiščni posodi v najboljšem primeru izpolnjuje jasno nalogo: v ustrezni obliki navaja potrebne informacije o vsebini.Zaradi digitalne revolucije vam informacij o pošiljki ali izdelku danes ni več treba z dolgimi besedili napisati na paketne liste, temveč lahko uporabite varčne etikete s QR ali črtno kodo in drugimi oblikami kodiranja.Skupaj s potrebnimi opozorilnimi etiketami ali indikatorji udarcev ne bo pri dobro označenem paketu nobenega dvoma več, kam naj gre in kaj je treba z njim storiti oziroma česa ne.Kodirane etikete poleg tega ne poznajo jezikovnih preprek, z ustreznimi premazi pa nimajo težav niti z različnimi klimatskimi področji ali spremembo vremena. Kateri drugi fizični nosilci podatkov, ki morajo potovati po vsem svetu, pa lahko izpolnijo vse te zahteve?
So podajalniki etiket nujni?Da, če nočete izgubljati časa s tem, da samolepilne etikete najprej odlepite s papirja in jih nato nalepite na podlago.To je še posebej pomembno, če želite na primer nalepke s cenami nalepiti na majhne vrečke iz folije.Če bi to opravljali ročno, bi bilo delo zelo zamudno. S pištolo za etiketiranje pa gre občutno hitreje, pri čemer etiketo namestite čisto in brez dotikanja vrečke.Ker so številni podajalniki etiket opremljeni z ustreznim števcem, lahko tudi bistveno lažje beležite in preverjate zaloge. Dovolj razlogov za nakup, mar ne?V naši spletni trgovini dobite tudi drugi embalažni material in nepogrešljive pripomočke za pošiljanje, kot so tehtnice. Z veseljem vam osebno pomagamo pri izbiri.